LAKIĆ I LEPI MIĆA ZARATILI ZA SVE PARE! POKOŠKALI SE U DVORIŠTU! Evo kako se završilo!

Autor:

Zadruga

16.05.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ti ćeš Nikolice meni da sabiraš i da pričaš koliko sam ja u rijalitiju. Sram te bilo, ako ja krenem da podsećam ljude na to šta si ti radio, pričao je Mića!

LAKIĆ I LEPI MIĆA ZARATILI ZA SVE PARE! POKOŠKALI SE U DVORIŠTU! Evo kako se završilo!

Foto: ST/N. Mutić,ST/Dragan Kadić, shutterstock

Učesnici Elite Nikola Lakić i Lepi Mića pokoškali su se nakon benigne šale u dvorištu, pa je nastala svađa! Naime, Lakić je Mići sabrao koliko je vremena proveo sve ukupno u rijaliti programima, da bi ga Mića opomenuo na to kako se on ponašao pred kamerama, a na kraju su usledile i uvrede.

- Mićo, ti imaš staža u rijalitiju toliko da može država i penziju da ti da. Sto godina si po zatvorenim prostorima, dokle god se nešto emituje ti ćeš biti pozvan - pričao je Lakić kroz smeh, da bi se Mića nadovezao:

- Ti ćeš Nikolice meni da sabiraš i da pričaš koliko sam ja u rijalitiju. Sram te bilo, ako ja krenem da podsećam ljude na to šta si ti radio, neće da bude dobro. Ali ja sam mudriji, pa ću sada da te pustim. 

Inače, pored svađe Miće i Lakića, u žiži javnosti je i učesnica Elite Maja Marinković, a sve otkako je usred programa uživo imala intimni odnos sa dečkom Stanislavom Krofakom, dok je napolju celu akciju podržavao njen otac Radomir Taki Marinković.

Ona je sada Stanislavu rekla da bi opet volela da se ponovi vrela akcija, ali je sve šaputala kako cimeri ne bi znali šta se sprema.

Volela bih da napravimo opet cirkus kakav smo imali... Znaš dobro o čemu pričam, samo bih sada ja menjala neke stvari. Mislim da bi sada bilo fer da pustiš mene da ja budem glavna, tebi su se želje ispunile. Znam da je napolju sigurno haos zbog svega ovoga što se desilo sa nama, ali s pravim čovekom nema mesta kod mene za greške - pričala je Maja, dok se Krofak samo smeškao i Maji objasnio da nema ništa protiv. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading