ZASEDANJE UO PARTIZANA JOŠ UVEK U TOKU: Pored Duljaja, još dva kandidata!

Autor:

Sport

29.04.2024

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudbina Igora Duljaja još uvek neizvesna.

ZASEDANJE UO PARTIZANA JOŠ UVEK U TOKU: Pored Duljaja, još dva kandidata!

Foto: Starsport

Na početku poslednje nedelje aprila, srpski fudbalski svet bruji o mogućem odlasku trenera Igora Duljaja iz Partizana. Svi nestrpljivo očekuju ishod sednice Upravnog odbora tima iz Humske, koja je prvobitno najavljena kao odložena, ali će se ipak održati po planu. Glavno pitanje je naravno - da li će Duljaj ostati na trenerskoj poziciji u Partizanu ili će biti smenjen?

Unutar kluba postoje različita mišljenja o tome da li treba zadržati Duljaja. Deo čelnika i veterana kluba protivi se ideji o otkazu treneru samo pet kola pre kraja sezone, dok drugi smatraju da je potrebna hitna promena. U slučaju smene, kao potencijalne zamene pominju se imena Alberta Nađa i Strahinje Pandurovića, trenera Teleoptika.

Spekulacije o mogućem odlasku Igora Duljaja dodatno su uzburkane, a svi s nestrpljenjem očekuju ishod ove situacije. U međuvremenu, navodno postoje ponude iz inostranstva za ovog iskusnog trenera, a jedna od opcija je i prelazak u klub u Emiratima.

Situacija u Partizanu je napeta, a fudbalska javnost sa nestrpljenjem iščekuje razrešenje ovog trenutno dominantnog pitanja srpskog fudbala. Saznaćemo uskoro da li će Igor Duljaj ostati na mestu trenera ili će se krenuti u potragu za novim vođom tima iz Humske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading