NADOBUDNA BRENA ROKALA RAKIJU ISPOD STOLA: Isplivala ŠOK ISTINA o muzičkoj zvezdi, koleginica OBRISALA PATOS s njom!

Autor:

Zabava

29.04.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pevačica bez zadrške oplela po Lepoj Breni!

NADOBUDNA BRENA ROKALA RAKIJU ISPOD STOLA: Isplivala ŠOK ISTINA o muzičkoj zvezdi, koleginica OBRISALA PATOS s njom!

Foto: printscreen/blic tv

Zorica Marković, pevačica koja je na javnoj sceni već četiri decenije, nedavno je otvoreno progovorila o svojim stavovima prema koleginicama, a posebno o Lepoj Breni. Iako je Zorica poznata po tome da retko kada štedi reči, ovoga puta je odlučila da kaže sve što joj je na duši.

Naime, jedna od retkih osoba sa estrade s kojima se Markovićka druži je Vesna Zmijanac. Ona je otkrila da ima lepo mišljenje o Vesni, ali da isto ne može da kaže za Lepu Brenu. Kako je istakla za svoju koleginicu, ona jeste šoumen, ali da nije prava umetnica poput nje.

- Brena je šoumen, a ja sam pevač, umetnik. Brena je pevačica lakih nota. Brenina publika su bila deca, ona je pevala pesmice, a ja sve teške kompozicije - izjavila je jednom prilikom Vesna Zmijanac, a Zorica se složila s njom:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Lepa Brena

- Ništa ja tu ne bih ni dodala, a ni oduzela, sve se slažem sa Vesnom!

Takođe, istakla je da, iako ne može da ospori popularnost Lepe Brene i njene koncerte koji su uvek bili prepuni, ipak se slaže s Vesnom da je njen repertoar drugačiji.

Ne možemo da osporimo popularnost Lepe Brene i prepune stadione, ali za repertoar je Vesna u pravu - kaže Zorica koja s Brenom nikad nije bila u bliskim odnosima bez obzira što su u sto vreme gradile karijeru:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Zorica Marković

- Brenu i mene su na početku karijere poredili kada smo bile mlađe zbog visine, nogu i tako to. Ona je imala ozbiljan tim iza sebe koji je napravio od nje to što jeste, ja nisam vapila za tim. Poštujem njen rad i uspeh, ali ne sviđa mi se njen stav!

Zorica je, inače, jednom prilikom istakla za svoju koleginicu da je nadobudna.

- Brena je nadobudna, ona je uvek bila u nekom izdvojenom društvu, Sanja Đorđević, ona i ekipa, pa stave flašu ispod stola rokaju, piju, smeju se, ja nekako nisam bila iz tog sveta, nisam ni za kim trčala. Svi idu jedni kod drugih na ta velika slavlja, nose bukete kao druže se, sve ti je to interes. Opterećuju me takvi ljudi, neka oni imaju milione, ja koliko imam imam, ne mogu taj lažni sjaja a na kraju ćemo svi da završimo u dva metra bez geometra - pričala je ranije Zorica, koju navodno posebno nerviraju kolege koje mašu svojim nekretninama:

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, Petar Divac

Zorica Marković i Lepa Brena se ne podnose

- Sad je postala moda da svi imaju po pet stanova u Beogradu na vodi, šta treba i ja da mašem sa mojim kvadratima. Ćuti to i kupuj, sad su svi kao neki biznismeni. Viki prodaje stanove, ovaj ima ovo, onaj kupio treći, lako je njima kada im muževi imaju pare, aj zaradi sam ako možeš, mašu tuđom lovom. Sada ako ne živiš u Beogradu na vodi ne postojiš, nisi ništa. Pričam zapravo o nekom stavu i zašto nikad nismo mogli da uspostavimo neku relaciju a isti hleb jedemo, pa nismo mogli svi da punimo stadione, ali punili smo neke hale, dvorane majku mu. To je takvo pomodarstvo i budalaštine. Zato ja poštujem Vesnu Zmijanac Zlatu Petrović, Veru Matović i sve one koje su same svojim radom zaradile.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading