UČENICI POZVALI NASTAVNICU DA RASTAVI DEČAKE: Kad je došla do grupice, ZANEMELA je od šoka - ovome se nije nadala! (VIDEO)

Autor:

Vesti

07.11.2023

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak iz jedne škole u Srbiji postao je viralan, a nakon odgledanog priloga, nema ko ga nije i podelio na društvenim mrežama.

UČENICI POZVALI NASTAVNICU DA RASTAVI DEČAKE: Kad je došla do grupice, ZANEMELA je od šoka - ovome se nije nadala! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/dnevnadozabeograda

Učenici jedne škole u Srbiji želeli su da privuku pažnju svoje nastavnice, pa su se okupili kod zadnjih klupa učionice i simulirali maltretiranje svog vršnjaka iz odeljenja.

Jedan od učenika mobilnim telefon je snimao ovu scenu, a evo i zašto je ona brzinom svetlosti postala toliko viralna na društvenim mrežama.

Naime, učenici nisu zaista udarali svog druga, već su samo želeli da iznenade svoju nastavnicu, a da ona dođe do njih kako bi rešila problem. U trenutku kada je došla da rastavi grupu dečaka, iznenada je čula konfete koje su učenice pustile, a dečak čije su maltretiranje simulirali, dao joj je buket zajedno sa svojim drugarima.

- Radost beskrajna.Naša mala pažnja stvara slike u večnosti. Postoje i oni koji svoje učitelje, nastavnike čuvaju, poštuju i raduju, samo treba u javnosti da im se da prostora, jer deca su naša prilika da budemo bolji.Čuvajmo ih ovakve radosne - stoji uz opis ove objave na Isntagram nalogu dnevnadozabeograda.

Kako je ova scena izgledala, možete pogledati u snimku ispod:

Iako je ovakav prizor redak, a nakon raznih ružnih scena nasilja u školstvu, ovakav video raznežio je mnoge korisne druđtvenih mreža, a roditeljima i deci vratio nadu da i ovakvi đaci postoje i svojim postupkom nekim budućim generacijama zadali domaći zadatak.

Kada kritikujete decu setite se da je do nas i da smo zaboravili da smo i mi bili deca, da njihova lepota zavisi od naše. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading