Čuveni Radašin predosetio da mu se bliži kraj, rođak otkrio: Sve nas je okupio da kaže da odlazi, unučići su plakali zajedno s njim!

Autor:

Zabava

08.11.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnik "Velikog brata" Radiša Miljković video je da ne može da se izvuče, pa je poslednje trenutke proveo s najmilijima

Čuveni Radašin predosetio da mu se bliži kraj, rođak otkrio: Sve nas je okupio da kaže da odlazi, unučići su plakali zajedno s njim!

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@puyoshotka6449

Bivši učesnik rijalitija "Veliki brat" Radiša Miljković, kog narod zna najviše po nadimku Radašin, preminuo je pre tri dana zbog sepse u 64. godini, a kako smo sada saznali, predosetio je da mu se bliži kraj, pa je okupio najmilije da o svemu popričaju.

Foto: youtube.com/printscreen

Radiša Miljković rijaliti "Farma"

Nakon što je njegova snajka Violeta za medije otkrila na koji način mu se stanje zakomplikovalo nakon što mu je pukao kapilar na nozi, stupili smo u kontakt s Radišinim rođakom koji nam je objasnio da je on osećao da mu se bliži kraj, te i da je tražio da mu se svi unučići okupe oko kreveta.

- Pre nego što je otišao kod doktora Radiša više nije bio isti čovek! Svima je nešto bio čudan, nekako tih i miran. Znali smo da ima zdravstveni problem, ali niko nije mogao da zna da će da dođe do sepse. Nekoliko dana pre nego što se sve izdešavalo tražio je da svi budu kod kuće. Pričao je da mu prija društvo i da hoće da svi unučići dođu - priča nam rođak Miljkovića, koji je insistirao da mu ne objavljujemo ime, pa je u nastavku razgovora objasnio na koji način se opraštao:

- Tražio je da mu svi unučići dođu do kreveta. Mi smo slušali šta pričaju iz susedne sobe, govorio im je kroz smeh: "Morate da budete dobri i da slušate! Vaspitanje je važno, tako ćete sutra da budete bolji ljudi." Svima nam je to bilo baš emotivno. Čuli smo i da su plakali, ne znamo tačno šta im je sve pričao.

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@pemperle

 

Komšije u selu Ljupten kod između Aleksinca i Niša kažu da je čuveni Radašin bio zanimljiv čovek, da se nije libio da se bavi bilo kojim poslom da bi zaradio.

- Radiša je bio zanimljiv čovek, uvek kad pričate s njim, ili se šokirate ili raznežite! Bio je iskren, radio je šta je god hteo da zaradi, ali nikad nikome nije otimao. Voleo je i žene, tako se bar priča po selu. Bio je vedrog duha, ali nešto stalno bolešljiv, međutim, niko ni mogao ni da pretpostavi da će da ga zadesi sepsa. Imao je problem s nogom, pa se sve to nešto zakomplikovalo - priča nam Miljkovićev poznanik.

Podsećamo, Radiša je nadimak Radašin dobio zbog toga što mu svi oduvek pričaju da liči na reditelja Radoša Bajića, koji je tumačio lik Radašina u čuvenoj domaćoj seriji "Selo gori, a baba se češlja", pa se tako u rijaliti i istakao.

Voleo je žene, ali je izbegavao udate

Komšija je rekao i da je Radiša mnogo voleo da švrlja, ali da je izbegavao da ima bilo šta sa ženama koje su mu se nabacivale, a bile su u braku.

- Voleo je da priča sa ženama, da ih dira po kosi i da ih poljubi na foru, ali nikad nije hteo da bude sa zauzetim damama. Nije hteo nikome da rastura brak iako je voleo svako društvo. Kad su slobodne bile u pitanju, tu bi se trudio samo tako, ali imao je uvek granicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading