PORODIČNA TRAGEDIJA JANE TODOROVIĆ: Pevačica progovorila o najvećem BOLU!

Autor:

Zabava

06.11.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata folkerka kaže da mora da bude jaka i ne sme da dozvoli da padne kako svi ostali članovi porodice oko nje ne bi pali.

PORODIČNA TRAGEDIJA JANE TODOROVIĆ: Pevačica progovorila o najvećem BOLU!

Foto: TV Pink/printscreen

Folk pevačica Jana Todorović kroz suze je progovorila o velikoj tragediji koja je pre dve godine zadesila njenu porodicu kada je njen sestrić preminuo u 33. godini, te otkrila da ni danas ne može da prevaziđe tu bol. Kako kaže, od tog trenutka svim članovima njene porodice život se promenio iz korena i za sve nastupio težak period. Ona priča kako sve vreme pokušava da se izdigne iznad te situacije i da bude podrška i oslonac pre svega sestri, koja je izgubila dete, pa onda i svima ostalima. 

Foto: Instagram.com, RTV Pink printscreen

Jana Todorović se prisetila velike tragedije koja je pre dve godine zadesila njenu porodicu


- Meni su pomogli pesma i ljudi koji dolaze na moje nastupe da ja budem danas to što jesam, da nisam psihički pala posle svega što se dešavalo poslednje dve godine - rekla je pevačica, pa naglasila:


- Naravno da se desi, kao i u svakom, poslu da mi je nekada svega preko glave. Dešava se da budem preumorna i od putovanja, od ljudi, nekada i od same sebe. Ali je pesma ta koja pobeđuje u najtežim, ali i u najlepšim momentima u životu.

Foto: Printsceen/Facebook

Jana Todorović nekad peva i kada joj nije do pesme kako bi prevazišla krizu

 

Ipak, iznenadni odlazak sestrića je nešto sa čim, kako Jana ističe, još uvek niko iz porodice ne može da se pomiri.


- Ja nekako znam da ako ja padnem, svi moji oko mene su pali. U kući sam ja ta stena koja podiže i svoju sestru i sestričinu i ćerku. Moja ćerka je takođe osetila tu najveću bol, mi smo bili van zemlje kada se to desilo sa mojim sestrićem i ona je sve to sa mojoj sestrom slušala i preživljavala. Ja moram da budem jaka zbog svih njih - rekla je pevačica u jednoj emisiji sa suzama u očima, pa drhtavim glasom nastavila:


- Moj sestrić je nažalost preminuo sad će dve godine, bio je zdrav, prav dečko. Nikada kafu nije pio, ne znam da li je jednom godišnje uzeo pivo da popije, da ne pričam nešto dugo. Mnogo mi je žao što više ne smem da slušam muziku koju sam volela da slušam, tada bih još više pala. Pokušavam sebi da objasnim da su to sudbine i da je to život, dešavaju se takve tragedije i drugim ljudima, ali sam se pitala zašto baš nama to desilo!

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading