VELIKO SLAVLJE U DOMU JANE TODOROVIĆ, ĆERKA UNELA SREĆNE VESTI: Pevačica dobija čestitke sa svih strana!

Autor:

Zabava

16.10.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jana Todorović uskoro priprema veliko slavlje povodom punoletstva njene cerke, koja je izrazila želju da joj peva Šemsa Suljaković.

VELIKO SLAVLJE U DOMU JANE TODOROVIĆ, ĆERKA UNELA SREĆNE VESTI: Pevačica dobija čestitke sa svih strana!

Foto: ST/Dragan Kadić

Jana

Pevačica Jana Todorović  otkrila je da njena ćerka Kristina Džulijen Todorović sledeće godine postaje punoletna, te da već uveliko priprema gala slavlje, ali najviše je posvećena želji njene ćerka da joj za rođendan zapeva niko drugi do kraljica folka Šemsa Suljaković

Foto: ATA Images

Šemsa Suljaković

 

Naime Jana je priznala da je uzela na sebe da se dogovori sa koleginicom, te se nada da je bivša članica Južnog vetra neće odbiti

-Da, tako je. Ona će sledeće godine postati punoletna i ja želim da se to baš proslavi. Pitala sam je šta bi htela, kakvu proslavu, a ona je imala samo jednu jedinu želju, da joj dođe Šemsa Suljaković i da joj otpeva par pjesama. E, ja sam preuzela na sebe da to organizujem pripremim, da se dogovorim sa Šemsom. Nadam se da me neće odbiti. A, zašto baš Šemsa? Pa kako ja, isto tako i moja kompletna familija smo odrasli uz pesme te divne žene, pevačice, koja je oduvek meni bila uzor u pesmi i kako treba da se gradi karijera. Moja kćerka dakle zna koliko njena mama voli Šemsine pesme, a i samu Šemsu. Iskreno se nadam da će nam Šemsa ispuniti tu želju. Šesmino će biti samo da potvrdi, a sve ostalo je na nama da joj obezbedimo kraljevski tretman - rekla je Jana za bosanski Expres.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

17.10.2023 00:53

A sta drugo ocekivati od seljoberi nego Sendi za punoletstvo,strava i uzas