VUČIĆ SE OGLASIO O IZBORIMA: "Podržaću svaku odluku Srba sa KiM, ali mislim da su okolnosti promenjene"

Autor:

Vesti

16.10.2023

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić je izjavio da će biti uz svoj narod i kada je teško, kao i to da treba razmisliti o izborima.

VUČIĆ SE OGLASIO O IZBORIMA: "Podržaću svaku odluku Srba sa KiM, ali mislim da su okolnosti promenjene"

Foto: Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se iz Kine, gde boravi u zvaničnoj poseti i očestvuje na Forumu "Pojas i put" i najavio da ga sutra očekuju najvažniji sastanci sa predsednikom Sijem ali i jednim od najvažnijih političkih lidera Kine.

 

- Podržaću svaku odluku Srba sa KiM, morate da budete uz svoj narod kad je teško, ne primoravam nikoga, ali mislim da su promenjene okolnosti i da treba da razmisle o izborima, pogledajte licemerje sa druge strane - rekao je Vučić.

Podsetimo, predsednik je rekao da dalje unapređujemo odnose, i da Peking zna da je Srbija potpuno nezavisna zemlja.

Srpsku delegaciju čine brojni ministri u Vladi Srbije - ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, ministar odbrane Miloš Vučević, ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, ministar finansija Siniša Mali, ministar trgovine Tomislav Momirović, ministarka kulture Maja Gojković, ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković, ministar informacionih tehnologija Mihailo Jovanović i direktor Telekoma Srbije Vladimir Lučić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (54)

Loading
teona

16.10.2023 13:41

Naravno da su promenjene. Promenjene su onog momenta kada su bili izbori tada je Kurti shvatio ko su Srbi i od tada se uplasio

Sofija

16.10.2023 13:44

Vucic je uvek bio uz nas narod na KiM.

teona

16.10.2023 13:44

Sada su srbi u prednosti. Kurti se gubi u svojim manipulacijama.

Iva

16.10.2023 13:44

Naravno da ce se svaka izjava i postupak Srba sa KiM postovati, ali i dosad je predsednik davao savete koji su se pokazali kao pravi.