U KINI POTPISUJEMO DVA VELIKA UGOVORA! Predsednik Srbije otkrio detalje: Vezani su za saobraćajnice koje će "doneti radost severu zemlje"

Autor:

Vesti

14.10.2023

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je samo jedan u nizu velikih projekata koji se tiču naše zemlje, a kako je rekao predsednik, tek će se raditi i graditi

U KINI POTPISUJEMO DVA VELIKA UGOVORA! Predsednik Srbije otkrio detalje: Vezani su za saobraćajnice koje će "doneti radost severu zemlje"

Foto: Tanjug/T. RADOVANOVIC

Uoči važnog puta u Kinu, predsednik Srbije je rekao da će potpisati dva velika ugovora za saobraćajnice za radost ljudi u Vojvodini, tj. na severu Srbije.

- Potpisaćemo dva izuzetno važna ugovora za ljude sa severa Srbije, iz Zrenjanina, Sombora, Kikinde, Bečeja, Novog Bečega, Srbobrana, Kule, Vrbasa... Izuzetno važne ugovroe potpisujemo u Kini, i to već 17. oktobra, tri su strateška dokumenta koja se potpisuju u prisustvu predsednika Sija - rekao je Vučić.

 Istakao je da je veoma važan i od neprocenjivog značaja za našu zemlju sporazum o slobodnoj trgovini koji ćemo potpisati sa Kinom.

- Potpisujemo i jedan strateški ugovor o zajedničkom delovanju i akcijama u svim ovim stvarima, od ekonomije, saobraćajne infrastrukture... i još jedan treći veoma važan dokument - dodao je Vučić.

O putu u Kinu govorio je i ranije i rekao da je čuo da će biti prisutan i Putin i lider Emirata, ali da neće imati bilateralu.

- Nemam zakazanu bilateralu sa predsednikom Putinom, niti smo planirali, ali pretpostavljam da ću ga videti. Biće tu i Orban i mnogi drugi. Mnogo lidera iz arapskog sveta. Ne verujem da će doći svi iz arapskog sveta doći zbog krize između Izraela i Palestine - rekao je ranije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (35)

Loading
Ena

14.10.2023 11:22

I pored svakodnevnih opstrukcija opozicije, zahvaljujući Vučiću Srbija nastavlja da se ubrzano razvija i gradi.

Maja

14.10.2023 11:27

Ovako se ponasa pravi vodja,Vucic je primer dobre prakse kako jedan predsesnik treba da se bori za svoje gradjane.

Vera

14.10.2023 11:30

Svaki novi kilometar puta koji nas očekuje je rezultat odgovorne politike.

ana

14.10.2023 11:33

Investicije u saobraćajnu infrastrukturu su ključne za održiv ekonomski rast, i ovaj potez će definitivno doprineti jačanju srpske ekonomije.