EVO ŠTA SE KRIJE IZA INCIDENTA U VENECIJI! Srpski đaci napadnuti na plaži, a onda sačekuša i ispred hotela u kom su smešteni?

Autor:

Hronika

16.10.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do prvog sukoba između srpskih đaka i pretpostavlja se migranata došlo je isprva na plaži.

EVO ŠTA SE KRIJE IZA INCIDENTA U VENECIJI! Srpski đaci napadnuti na plaži, a onda sačekuša i ispred hotela u kom su smešteni?

Foto: Shutterstock

Na ekskurziji srpskih đaka u Veneciji povređen je jedan učenik. On je zadobio posekotine na glavi jer je gađan flašom. Do sukoba maturanata srednje Zubotehničke škole i migranata među kojima su neki govorili albanski, došlo je jutros oko dva sata iza ponoći.

Za portal Republika, oglasila se majka jednog od učenika koji se nalaze u Veneciji, a kako ona kaže, taj povređeni učenik ima lake telesne povrede, medicinski je zbrinut.

- Ima posekotinu na glavi, međutin bila je hitna pomoć i on se dobro oseća.

Slučaj nasilja je prijavljen tamošnjoj policiji.

Prema saznanjima, do prvog sukoba između srpskih đaka i pretpostavlja se migranata došlo je isprva na plaži. Tada se sve završilo na dobacivanju i verbalnom obračunu, piše Blic.

Nakon koškanja na plaži, tuča je usledila kasnije tokom noći i to ispred hotela u kom su srpski đaci odseli.

Učenici četvrtog razreda Zubotehničke škole vraćaju se sutra uveče sa ekskurzije i tada će imati detaljnije informacije.

Za incident koji se na sreću završio bez težih posledica, saznalo se tako što je jedan od učenika to javio majci. 

Kada smo kontaktirali Zubotehničku školu, rekli su da niko nije od njihovih đaka povređen.

- Iz naše škole niko nije teže poveđen. Naši učenici jesu napadnuti u Italiji, ali nikome nisu nanete teže povrede - kažu iz Zubotehničke škole za portal Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading