PEHAR NE MENJA VLASNIKA: Treću uzastopnu godinu osvajač Kupa je isti klub!

Autor:

Sport

02.05.2024

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč sa čak deset golova!

PEHAR NE MENJA VLASNIKA: Treću uzastopnu godinu osvajač Kupa je isti klub!

Foto: FK Mladost Batušinac

U okviru finala Kupa FSO Merošina ekipa Mladosti iz Batušinca ugostila je sastav Baličevca, meč je odigran na stadionu Naisusa u Rožini.

Republika

Domaći tim se takmiči u Zoni Centar, gde trenutno zauzima visoko četvrto mesto, dok su gosti članovi Nišavske okružne lige, nalaze se na poslednjoj poziciji na tabeli, i od sledeće sezone će biti članovi nižeg ranga takmičenja.

Imali su ulogu favorita domaći, međutim gosti nisu došli na ovaj meč sa belom zastavom. Bilo je potrebno određeno vreme fudbalerima Mladosti da "otvore" meč, a za to je najveći "krivac" golman Mikić, koji je sa par odličnih intervencija čuvao svoju mrežu. 

Na isteku 28. minuta Nemanja Dinić pogodio je mrežu Baličevca, 1:0 za Mladost, tri minuta kasnije isti igrač je duplirao prednost domaćina, te je ujedno i postavio rezultat prvog dela susreta.

Republika

Foto: FK Mladost Batušinac

Pehar kupa ne menja vlasnika

Drugo poluvreme bilo je dosta otvorenije, gosti su krenuli na sve ili ništa, što je dovelo do prave goleade. Sa tri brza gola domaći su pitanje pobednika u potpunosti rešili na isteku sat vremena igre, redom su pogađali Nikola Todorović, Uroš Mihajlović i David Kostić, 5:0.

Upisao se ubrzo u listu strelaca i David Kostić, nakon čega su gosti odgovorili golom MIhajla Čakića, 6:1. Petrović je svojim drugim golom uvećao prednost Mladosti na 7:1, nakon njega het-trik overava Dinić, 8:1.

Na isteku 79. minuta Nemanja Ilić postiže drugi gol za Baličevac i postavlja konačnih 8:2 u korist Mladosti. Pehar ide treću godinu uzastopno put Batušinca. 

Mladost (Batušinac) - Baličevac 1974 8:2 (2:0)

Mladost: Mihajlović (od 62' Đorđević), D. Ilić, Petrović, Stojadinović, Mihajlović, Mišić (od 61' M. Dinić), Kostić (od 72' L. Ilić), N. Dinić, Stanković (od 46' Todorović), Tacić, Stamenković (od 72' Jovanović)

Baličevac: V. Mikić (od 68' Prokić), Đ. Čakić, U. Mikić, Jovanović, Ilić, Milenković (od 46' Stojanović), Stefanović (od 57' M. Pavlović), M. Mikić, Pavlović, M. Čakić, Milanović (od 69' D. Pavlović)

Treba napomenuti da su svi golovi pali iz lepo odigranih akcija, da nije bilo povreda i da je meč protekao u fer i korektnoj igri od strane igrača oba tima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
PFC

03.05.2024 12:52

Zašto drugu godinu za redom nema daljeg takmičenja, sa ekipama osvajača kupa iz drugih saveza???