PA, OVO JE PRESMEŠNO! Klinac preklinjao fudbalere Zvezde za dres, a onda je usledila URNEBESNA SCENA (VIDEO)

Autor:

Sport

17.05.2024

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mališan nasmejao Srbiju.

PA, OVO JE PRESMEŠNO! Klinac preklinjao fudbalere Zvezde za dres, a onda je usledila URNEBESNA SCENA (VIDEO)

Foto: Printskrin

Fudbaleri Crvene zvezde su ostvarili ubedljivu pobedu nad kruševačkim Napretkom rezultatom 4:0, a navijači su bili oduševljeni. Međutim, ono što je posebno privuklo pažnju jeste jedan neobičan događaj nakon utakmice.

Trener Vladan Milojević odlučio je da pruži priliku desetorici mladih igrača mlađih od 21 godine, što je bila odlična prilika za "bonuse" da pokažu svoj talenat i znanje na terenu. Ovo je bio sjajan potez koji je dodatno oplemenio atmosferu na terenu.

Nakon utakmice, fudbaleri su zajedno sa navijačima proslavljali novu pobedu. U tom trenutku, jedan mališan je odlučio da pokuša da dobije dres nekog od igrača. Išao je od fudbalera do fudbalera, ali nažalost, nije naišao na pozitivan odgovor. Ipak, to ga nije obeshrabrilo.

Mališan je onda odlučio da preuzme stvari u svoje ruke. U jednom trenutku, prikrao se neopreznom Piteru Olajinki i uspeo da mu otme dres. Nigerijac je odmah primetio šta se događa i potrčao za dečakom, stvarajući simpatičnu scenu koja je nasmejala mnoge prisutne.

KOMIČAN TRENUTAK NA SNIMKU ISPOD MOŽETE VIDELI OD 5.10: 

Ova urnebesna scena, koja je zabeležena i u snimku, dodatno je začinila ovo veče na fudbalskom terenu u Kruševcu. Sjajan sportski duh i nezaboravni trenuci poput ovog čine fudbal ne samo igrom, već i izvorom radosti i smeha za sve generacije ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading