BALI BEG NAPRAVIO ŠOK PROMENU: Omiljeni frajer iz Turske kao druga osoba, drastično DRUGAČIJA faca (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Omiljeni turski glumac sve bolje izgleda, a ima 40 godina.

BALI BEG NAPRAVIO ŠOK PROMENU: Omiljeni frajer iz Turske kao druga osoba, drastično DRUGAČIJA faca (FOTO)

Foto: Promo foto

Zgodni turski glumac Burak Ozdživit, poznat po ulozi Bali-bega u seriji "Sulejman Veličanstveni", nedavno je šokirao svoje obožavaoce objavivši fotografiju iz frizerskog salona neposredno pre šišanja. Njegova dugogodišnja prepoznatljiva duga kosa, koja je bila zaštitni znak, zamenjena je vidno kraćom frizurom, ostavljajući mnoge obožavaoce u šoku.

Reakcije obožavalaca na društvenim mrežama

Reakcije obožavalaca na društvenim mrežama nisu izostale. Mnogi su izrazili razočaranje i negodovanje zbog ove promene, dok su neki čak tvrdili da im se Burak više ne čini toliko privlačan sa novom frizurom. Jedna od njegovih obožavateljki na Instagramu apelovala je na njega da se šali, ističući da je bio "prezgodan" sa prethodnom frizurom. Međutim, glumac je potvrdio da se nije šalio i pokazao svoju novu, kratku frizuru, zadržavajući samo bradu.

Foto: Instagram/burakozcivit

Burak se ošišao


Podrška i ohrabrujuće reči

Ipak, nije sve bilo negativno. Bilo je i onih koji su isticali da zgodan muškarac uvek ostaje zgodan bez obzira na frizuru, te da će kosa ionako ponovo porasti. Ovo je izazvalo lavinu podrške i ohrabrujućih reči saosećanja sa Burakom u njegovoj odluci da promeni izgled, piše "Zadovoljna".


Kako će ova promena uticati na njegovu karijeru?

Pitanje koje se postavlja jeste kako će ova drastična promena uticati na Burakovu karijeru i da li će se obožavaoci naviknuti na novi izgled svog omiljenog glumca. Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i da li će se Burakova frizura vratiti u fokus javnosti kao predmet diskusija i komentara u narednom periodu. Jedno je sigurno - Burak Ozdživit i dalje ostaje jedan od najzapaženijih turskih glumaca i ikona stila, bez obzira na frizuru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading