UTAKMICA KOJA SE PAMTI CEO ŽIVOT: Detalj iz nadoknade vremena budi nadu u svetlu budućnost fudbala u našoj zemlji! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.05.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da je samo više ovakvih mečeva.

UTAKMICA KOJA SE PAMTI CEO ŽIVOT: Detalj iz nadoknade vremena budi nadu u svetlu budućnost fudbala u našoj zemlji! (VIDEO)

Foto: instagram.com/FK Jedinstvo Ub/printscreen

U okviru trećeg kola plej-ofa Prve lige Srbije ekipa Jedinstva sa Uba ugostila je sastav Tekstilca iz Odžaka, bio je ovo direktan duel dva tima koji se bore drugo mesto, koje vodi direktno u viši rang takmičenja. 

Republika

Bio je ulog veliki za ovaj meč, Tekstilac je bio na deobi četvrte pozicije sa bodovnim saldom na koti 51, dok je Jedinstvo bilo na trećem mestu, sa jednim bodom više, ali i sa bodom zaostatka za drugoplasiranom Inđijom.

Prva promena rezultata viđena je na isteku 34. minuta kada su gosti nespretnom rekacijom protivničkog fudbalera stigli do prednosti. Vasić je ubacio loptu sa strane, na istu je lošije reagovao Aleksa Paić, koji je savladao sopstvenog golmana, 1:0 za Tekstilac.

Uspeli su domaći da se vrate u meč do odlaska na odmor,Milićević je uputio odličan pas ka Ognjenu Dimitriću, kome je prestao lakši deo posla, lopta završava iza leđa golmana Braća, 1:1.

Drugo poluvreme u potpunosti pripalo je domaćem timu, publika sa tribina, njih oko 850 bodrila je svoje izabranike tokom celog meča. Uglavnom su napadi Jedinstva išli preko krila, međutim lopta nije uspevala da pronađe put do mreže.

Kako se bližio kraj susreta tako je tenzija na terenu bila sve veća, jedan bod nije ono sa čime bi se zadovoljili klubovi na ovom meču. Sve je ličilo na remi, međutim nadoknada vremena nam je donela možda i najbitniji trenutak u istoriji Jedinstva.

Nakon izvedenog auta, fudbaleri Jedinstva su uspeli da ukradu loptu rivalu, kombinovali su gosti na malom prostoru, nakon čega je Karikari uspeo da uđe u peterac, lopta završava u mreži Tekstilca, 2:1 u 95. minutu, erupcija oduševljenja na tribinama. 

 

 

Jedisntvo (Ub) - Tekstilac (Odžaci) 2:1 (1:1)

Jedinstvo: Dubljanić, Milićević (od 96' Bošković), Miladinović, Doderović, Stojanović (od 78' Denić), Pivaš, Andrić (od 89' Golubović), Paić, Zubairu (od 78' Said), Dimitrić, Karikari

Tekstilac: Brać, Zličić (od 26' Marković), Luković, Marjanović, D. Stojanović (od 61' Đurić), Ukachukvu (od 61' S. Stojanović), Vasić (od 73' Stanković), Jovanović, Jočić, Davidović (od 73' Avram), Kodžić

Ovim trijumfom, i usled poraza Inđije, Jedinstvo je nakon ovog kola drugoplasirani tim na tabeli, i sada sastav sa Uba ima dva boda prednosti u odnosu na prvog pratioca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading