PRVO POLUVREME ZA ZABORAV: U drugom delu meča dosta bolja igra domaćina i trijumf nakon preokreta!

Autor:

Sport

01.05.2024

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolonija je upisala nova tri boda.

PRVO POLUVREME ZA ZABORAV: U drugom delu meča dosta bolja igra domaćina i trijumf nakon preokreta!

Foto: FK Kolonija Jagodina

U okviru 27. kola Pomoravske okružne lige ekipa Kolonije ugostila je sastav Donje Mutnice, domaći tim je u ovaj meč ušao sa desete pozicije (36 osvojenih bodova), dok su gosti bili na 14. mestu sa sedam bodova manje.

Republika

Igralo se jako tvrdo od prvog minuta, domaći su po mnogima olako upisali bodove na ovom susretu, što se videlo po njihovom pristupu igri. Tokom prvih 45 minuta gotovo da nije bilo ozbiljnijih šansi na obe strane terena, pokazan je jedan žuti karton, Miroslav Milovanović je "požuteo". 

U drugom poluvremenu dosta odlučnije krenuli su domaći ka golu rivala, međutim stigao je sastav Kolonije "hladan tuš". Igrao se 57. minut kada je Andrija Jovanović fenomenalnim udarcem iz slobodnjaka savladao golmana Milojevića, 1:0 za Donju Mutnicu.

Republika

Foto: FK Kolonija Jagodina

Bitni bodovi za Koloniju

Krenuli su gosti dosta ofanzivnije ka golu rivala nakon rezultatskog zaostatka, i to im se ubrzo isplatilo. Centaršut Nikole Džolića, rezervista Filip Živaljevića glavom pogađa za 1:1. 

Samo minut kasnije opet centaršut sa desne strane, ovoga puta Mirkovića, nespretna reakcija gostujućeg fudbalera, 2:1 za Koloniju, sada je "šok" u redovima gostiju bio prisutan. 

Sigurno najlepši detalj na utakmici viđen je u 83. minutu kada je Živaljević iz slobodnog udarca prebacio živi zid, lopta od šrečke ulazu u mrežu za velikih 3:1 u korist Kolonije. To je na kraju bio i konačan rezultat susreta.

Kolonija - Donja Mutnica 3:1 (0:0)

Kolonija: Milojević, Mirković, Janković, Simić, Milovanović (od 85' Jovanović), Milojević, Džolić, Petrović (od 58' F. Živaljević), Simić (od 78' Grujić), N. Živaljević, Bogdanović

Donja Mutnica: Marić, A. Radić (od 73' S. Milojković), Krstić (od 77' Mijajlović), Jovanović, Radivojević, V. Milojković, M. Radić, V. Đorđević (od 46' Veljković), Perić, Stojanović, D. Đorđević

U sledećem kolu Kolonija gostuje ekipi Moravac 2015 (Krušar), dok sastav Donje Mutnice dočekuje Borac 1950 (Bošnjane).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading