JOKIĆ U PARIZU? Oglasio se selektor Pešić povodom toga i evo šta je poručio!

Autor:

Sport

22.05.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ipak ćemo morati da sačekamo.

JOKIĆ U PARIZU? Oglasio se selektor Pešić povodom toga i evo šta je poručio!

Foto: Starsport

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić, odlučno je demantovao glasine o mogućem nastupu Nikole Jokića na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu. Naime, Pešić je reagovao na tvit jednog novinara koji je objavio informaciju o Jokićevom učešću na Olimpijadi nazvavši tu vest "fake news" i istakao da će prave informacije biti dostupne kada dođe vreme.

- Tviter novinar objavio fake news (lažne vesti, prim. aut)… Kada bude vreme, dobićete prave informacije - porčuo je Pešić za B92.

Nikola Jokić, jedan od najboljih košarkaša današnjice, izaziva veliko interesovanje javnosti kada je reč o njegovom eventualnom učešću na Olimpijskim igrama. Ova tema izaziva posebnu pažnju s obzirom na Jokićev status u NBA ligi i veliki uticaj koji ima na igru Denver Nagetsa.

Podsetimo, Ovu vest je preneo košarkaški novinar Marko Ljubomirović na svom X nalogu, ali je selektor Pešić demanotvao. Ostaje da vidimo koja će biti konačna odluka Jokića, da li će pomoći nacionalnom timu u Parizu. Mnogi sa velikim nestrpljenjem iščekuju ovu vest, a svi se nadamo pozitivnom odgovoru, jer će njegovo iskustvo u velikoj meri pomoći, pogotovu protiv Amerike.

Jokić je poslednji put nastupao za reprezentaciju Srbije na Evrobasketu 2022. godine, kada je naš tim neočekivano ispao od Italije u osmini finala. Ipak, Jokić ima iskustvo osvajanja medalja na Olimpijskim igrama, s obzirom da je 2016. godine u Rio de Žaneiru sa Srbijom osvojio srebrnu medalju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading