OVO SU SVI ČEKALI: Jokić doneo odluku, evo da li ide u Pariz!

Autor:

Sport

22.05.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fantastične vesti.

OVO SU SVI ČEKALI: Jokić doneo odluku, evo da li ide u Pariz!

Foto: www.profimedia.rs

Nakon nedavne eliminacije njegovog tima Denver Nagetsa iz NBA plej-ofa, najbolji košarkaš sveta, Nikola Jokić, odlučio je da se pridruži reprezentaciji Srbije na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu. Ovu vest je preneo košarkaški novinar Marko Ljubomirović na svom X nalogu.

 

 

Denver Nagetsi su pre samo tri dana doživeli poraz od Minesote u polufinalu plej-ofa Zapadne konferencije, čime su morali da se oproste od odbrane "krune" u NBA ligi. Ovaj poraz je očigledno otvorio vrata za Jokićev odlazak na Olimpijske igre, čime će imati priliku da pokaže svoje majstorstvo na globalnom nivou.

Interesovanje za Jokićev eventualni nastup na Olimpijskim igrama je bilo veliko, posebno nakon što je MVP lige izbegavao da daje konkretnu izjavu o tome. Međutim, sada je jasno da će se Jokić pridružiti reprezentaciji Srbije u Parizu, pružajući izuzetnu podršku i dodatnu snagu timu.

Nikola Jokić je poslednji put nastupao za reprezentaciju Srbije na Evrobasketu 2022. godine, kada je naš tim neočekivano ispao od Italije u osmini finala. Ipak, Jokić ima iskustvo osvajanja medalja na Olimpijskim igrama, s obzirom da je 2016. godine u Rio de Žaneiru sa Srbijom osvojio srebrnu medalju.

Očekuje se da će Jokićev dolazak u reprezentaciju Srbije značajno pojačati tim i povećati šanse za osvajanje medalje na Olimpijadi. Srbija će sa nestrpljenjem iščekivati njegovu igru na velikoj svetskoj sceni

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading