UDARAO JU JE SEKIROM PO GLAVI, VRATU..: Tužilaštvo objavilo detalje monstruoznog zločina u Tuzli!

Autor:

Svet

22.05.2024

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mujaga Čičkušić ubio je decu od devet i dve godine

UDARAO JU JE SEKIROM PO GLAVI, VRATU..: Tužilaštvo objavilo detalje monstruoznog zločina u Tuzli!

Foto: facebook

Kriminalistička policija i tužioci sprovode detaljne i obimne istražne radnje u vezi sa trostrukim ubistvom u naselju Stupine u Tuzli. Preliminarni rezultati obdukcije tela 34-godišnje žene i njene dvoje dece su dostavljeni Kantonalnom tužilaštvu u Tuzli.

Sektor kriminalističke policije MUP-a TK i postupajući tužilac obavljaju detaljne i obimne istražne radnje u vezi sa ubistvima tridesetčetvorogodišnje žene i njeno dvoje dece od devet i dve godine, koja su počinjena na okrutan način u porodičnom stanu u tuzlanskom naselju Stupine, saopšteno je iz Tužilaštva TK.

- Prema preliminarnim nalazima obdukcije, koji su za sada usmeno saopšteni Tužilaštvu, te se uskoro očekuje dostavljanja pismenog nalaza i mišljenja veštaka sudske medicine, žena je imala veći broj povreda na vratu, glavi, licu i na drugim delovima tela, nanesene i oštrim i tupim delom sekire, što je izazvalo njenu smrt. U skladu sa odredbama Zakona o zaštiti i postupanju sa decom i maloletnicima u krivičnom postupku u FBiH Tužilaštvo neće iznositi bilo kakve detalje koji se odnose na usmrćenu decu.

Inače, prema rečima Admir Arnautovića, portparola Tužilaštva Kantona Tuzla, u toku su brojne istražne radnje, a svi relevantni tragovi sa mesta zločina su prikupljeni radi forenzičke analize. Posebno značajna su biološka ispitivanja i analiza DNK, koje će sprovoditi Centar za forenzička ispitivanja, ekspertize i istraživanja Federalne policijske uprave, nakon dostavljanja svih relevantnih dokaznih materijala od strane Tužilaštva.

- Dakle, u toku su brojne istražne radnje i  prikupljeni su svi relevantni tragovi sa mesta zločina koji će biti predmet veštačenja. Naročito su značajni biološko veštačenje i DNK analiza, koje će, nakon dostavljanja svih relevatnih dokaznih materijala od Tužilaštva, raditi Centar za forenzička ispitivanja, veštačenja i istraživanja Federalne uprave policije - kazao je glasnogovornik Tužilaštva TK Admir Arnautović.

Kao što je poznato, 39-godišnji Mujaga Čičkušić brutalno je ubio svoju 34-godišnju suprugu, Amelu Čičkušić, i njihovo dvoje dece, starosti dve i devet godina. Trostruko ubistvo je izvršeno sekirom u njihovom porodičnom stanu u naselju Stupine, nakon čega je otišao do susednog ulaza i izvršio samoubistvo skokom sa 14. sprata.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Starac Foco

24.05.2024 03:01

15-og maja 1992-ge Mujagin otac ubijao je vojnike JNA iz obliznjeg solitera a koji su se po dogovoru povlacili iz Tuzle.