POZNATO KADA ĆE KRVNIK IZ TUZLE BITI SAHRANJEN! Mujaga ubio ženu i decu, pa skočio sa zgrade - među ožalošćenima i ONI!

Autor:

Svet

22.05.2024

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvogodišnje dete ubio je u krevecu!

POZNATO KADA ĆE KRVNIK IZ TUZLE BITI SAHRANJEN! Mujaga ubio ženu i decu, pa skočio sa zgrade - među ožalošćenima i  ONI!

Foto: Komemorativni centar Tuzla

Mujaga Čičkušić (39) je u nedelju oko 21:15 sati izvršio samoubistvo skokom sa 14. sprata zgrade, nakon što je prethodno ubio svoju suprugu Amelu Čičkušić i svoje dvoje dece, starosti od devet i dve godine.

On će biti sahranjen na groblju "Mezarje Ševar" sutra u 16 sati.

Kako piše na umrlici, ožalošćeni su otac, brat, kao i mnogobrojna rodbina.

Podsetimo, zločin koji je počinjen u stanu ledi krv u žilama. Čičkušić je zločin počinio sekirom, a da stvar bude šokantnija - otac monstrum, koji je ubistvo u detalje isplanirao, sekiru je kupio na pijaci. Dvogodišnje dete je ubio u dečijem krevetiću.

No, tome nije bio kraj. Drugo dete, staro devet godina, ubio je u ćošku stana. Majka Amela je pokušala da spreči zločin, ali nije uspela.

Policija je pronašla prodavca koji je prodao sekiru Mujagi, ali nije mogao ni slutiti zašto mu je ona potrebna. Sekiru je kupio na pijaci kod "Hameta".

Tužilaštvo TK zvanično je potvrdilo da je pronađena sekira u stanu i da je poslana na veštačenje. Ovakav zločin dugo nije viđen na ovim prostorima, piše Avaz.

Kome je upućena "oproštajna poruka"?

Ono što je šokiralo istražitelje jeste da je Čičkušić nakon stravičnog zločina navodno ostavio poruku na vratima stana. On je napisao imena pojedinih ljudi. Policija sada istražuje o kome se radi.

"J**em vam familiju, za sve ste vi krivi!", navodno piše u poruci ostavljenoj na vratima stana.

Za sada nije poznato na koga se poruka odnosi. Navodno, upućena je rođacima iz Nemačke koji su mu pomogli da nađe posao u ovoj državi. Na jednoj od poruka se navodno pojedincima "zahvalio" za pomoć.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading