UBICA OSTAVIO JEZIVU PORUKU NA VRATIMA STANA: Isplivali novi detalji stravičnog zločina u Tuzli (VIDEO)

Autor:

Svet

21.05.2024

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilaštvo TK zvanično je potvrdilo da je pronađena sekira u stanu koja je poslana na veštačenje.

UBICA OSTAVIO JEZIVU PORUKU NA VRATIMA STANA: Isplivali novi detalji stravičnog zločina u Tuzli (VIDEO)

Foto: YouTube/Avaz TV/Printscreen

Mujaga Čičkušić koji je pre nekoliko dana ubio suprugu i dvoje dece u tuzlanskom naselju Stupine, a zatim se bacio sa zgrade, počinio je brutalan zločin kakav ne pamte ni najstariji policijski službenici i istražitelji.

Stan u kojem je počinjen zločin ledi krv u žilama. Čičkušić je zločin počinio sekirom, a da stvar bude šokantnija, otac monstrum, koji je ubistvo u detalje isplanirao, sekiru kupio na pijaci, dvogodišnje dete je ubio u dečijem krevetiću, prenosi Srpskainfo.

No, tome nije bio kraj. Drugo dete od devet godina ubio je u ćošku stana. Majka Amela je sve pokušala sprečiti, ali nije uspela.

Policija je pronašla prodavača koji je prodao sekiru Mujagi, ali nije mogao ni slutiti zašto mu je ona potrebna. Sekiru je kupio na pijaci kod Hameta.

Tužilaštvo TK zvanično je potvrdilo da je pronađena sekira u stanu koja je poslana na veštačenje. Ovakav zločin dugo nije viđen na ovim prostorima, piše Avaz.

Osim toga, a što smo i objavili, ubica je na vratima stana ostavio poruku. U jednoj od poruka, napisanoj olovkom, između ostalog piše:

.J**em vam familiju, za sve ste vi krivi!

Za sada nije poznato na koga se poruka odnosi. Navodno, upućena je rođacima iz Nemačke koji su mu pomogli da nađe posao u ovoj državi. Na jednoj od poruka se navodno pojedincima "zahvalio" za pomoć.

Podsetimo,  dosadašnje policijske provere su potvrdile da u ranijem periodu u policijskim stanicama u Tuzli i Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona nije bilo prijava nasilja u ovoj porodici.

Tužioci i istražitelji sumnjaju da bi motiv stravičnog ubistva mogla biti ljubomora. Za sada ova informacija nije zvanično potvrđena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading