NOVI JEZIVI DETALJI O TROSTRUKOM UBISTVU U TUZLI: Otkriven identitet oca koji je skočio sa zgrade i uzrast stradale dece i njihove majke (VIDEO)

Autor:

Svet

20.05.2024

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj tragični događaj uznemirio je komšije i stanare u zgradi, ali i celu zemlju i region

NOVI JEZIVI DETALJI O TROSTRUKOM UBISTVU U TUZLI: Otkriven identitet oca koji je skočio sa zgrade i uzrast stradale dece i njihove majke (VIDEO)

Foto: Youtube/Printscreen/TV Avaz

Tužilaštvo Tuzlanskog kantona se ponovo oglasilo povodom tragičnog događaja koji je potresao naselje Stupine, gde su danas pronađena tri beživotna tela - žene (34), te njene dece, starosti devet i dve godine.

Ovaj tužan događaj je kulminacija sinoćnjeg samoubistva supruga i oca dece, Mujage Čičkušića, koji je oko 21:15 izvršio skok sa zgrade u istom naselju, prema navodima lista Avaz.ba.

Uviđaj u toku, biće sprovedene detaljne analize i veštačenja

Uviđaj je i dalje u toku, a portparol Tužilaštva TK, Admir Arnautović, je najavio da će biti izdate naredbe za obdukciju tela preminulih kako bi se utvrdili tačni uzroci smrti.

Takođe, biće izdata naredba za DNK analizu, kao i druge istražne radnje i veštačenja, kako bi se utvrdile sve okolnosti vezane za ove događaje, uključujući način i sredstvo izvršenja tri ubistva, prenosi Dnevni avaz.

Identitet počinioca i njegova porodična tragedija

Muškarac koji je izvršio ovaj tragičan čin je Mujaga Čičkušić.

Ovaj događaj je duboko potresao ceo komšiluk, a detalji o motivima i okolnostima koje su dovele do ove porodične tragedije još uvek nisu u potpunosti jasni.

Ovakvi događaji su retkost u mirnim naseljima poput Stupina, te je ovaj slučaj izazvao veliku pažnju javnosti i izazvao različite spekulacije o mogućim uzrocima i okolnostima ovog tragičnog događaja.

Uznemirujući događaj kao opomena društvu

Ovakvi događaji nas podsećaju na važnost podrške porodicama i pojedincima koji se suočavaju sa teškoćama, kao i na potrebu za dodatnim resursima i podrškom za mentalno zdravlje u zajednici.

Tragedije poput ove nas podsećaju na važnost otvorenog razgovora o mentalnom zdravlju i stvaranju okruženja u kojem se ljudi osećaju podržano i razumevano.

Dok javnost čeka zvanične rezultate istrage, ova porodična tragedija ostaje kao snažan podsetnik na važnost podrške i razumevanja u zajednici.

Nadamo se da će istraga pružiti odgovore koji će pomoći u razumevanju ovog uznemirujućeg događaja i doprineti prevenciji sličnih situacija u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading