DETALJI UŽASA U TUZLI! Sve postalo sumnjivo kad se muškarac nije pojavio na poslu, a starije dete u školi!

Autor:

Svet

20.05.2024

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U stanu u zgradi u tuzlanskom naselju Stupine pronađena su tri tela, komšije ništa nisu čule!

DETALJI UŽASA U TUZLI! Sve postalo sumnjivo kad se muškarac nije pojavio na poslu, a starije dete u školi!

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@DnevniAvazTV

Tela su pronađena u zgradi u ovom naselju sa koje je sinoć skočio muškarac, koji je, po svemu sudeći, počinio samoubistvo.

Prema za sada nezvaničnim informacijama, u stanu su pronađena tela žene i dvoje dece, a radi se o bračnom paru i njihovoj deci.

Kako je Faktoru ispričao izvor blizak istrazi, nakon što je sinoć pronađeno telo muškarca koji se bacio sa zgrade, njegov identitet nije bio odmah poznat. Takođe, stanari nisu ništa neobično čuli niti primetili pre toga, prenosi Srpskainfo.

Međutim, nakon što se žena jutros nije pojavila na poslu, a starije dijete u školi, krenuli su pozivi i provjeravanja, da bi na kraju u stanu bila pronađena njihova tela.

Nezvanično je takođe rečeno da u ovoj porodici nije bilo slučajeva prijave nasilja, kao i da muškarac nije posedovao vatreno oružje.

Uviđaj na mestu pronalaska tela tek je započeo, a njime rukovodi dežurni kantonalni tužilac, tako da iz policije i Tužilaštva TK zasad ne mogu izlaziti u javnost sa bilo kakvim zvaničnim informacijama, prenosi Faktor.

Više informacija očekuje se nakon završetka uviđajnih radnji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading