KAD TE ĆALE "ZADLANI" JER PROZIVAŠ KLUB ČIJA JE ON LEGENDA: Urnebesna scena oca i sina Tirama na proslavi titule Intera (VIDEO)

Autor:

Sport

22.05.2024

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak koji je obišao svet.

KAD TE ĆALE "ZADLANI" JER PROZIVAŠ KLUB ČIJA JE ON LEGENDA: Urnebesna scena oca i sina Tirama na proslavi titule Intera (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Šampionsko slavlje Intera na stadionu „Đuzepe Meaca“

Nedelja, 19. maj 2024. godine, bila je dan koji će navijači Intera dugo pamtiti. Nakon osvajanja Skudeta, Neroazuri su odlučili da svoju sreću podele sa vernim navijačima na stadionu „Đuzepe Meaca“. Atmosfera je bila euforična, a jedan zanimljiv trenutak koji obilazi svet izdvaja se iz mase. Markus Tiram je prihvatio skandiranje vatrenih pristalica Intera „Ko ne skače je navijač Juventusa“, da bi ga potom njegov otac, legendarni Lilijan Tiram koji je igrao za Staru damu, iznenadio šamarom. Ovaj neočekivani potez izazvao je smeh i iznenađenje prisutnih, dok je sam Markus samo nasmejano pobegao nekoliko koraka dalje.

 

 

Interov dug Kinezima i preuzimanje od strane Amerikanaca

Iza šampionskog slavlja Intera krije se i zanimljiva finansijska priča. Kako su mediji već ranije izveštavali, Inter je imao dug prema kineskim vlasnicima, ali su Amerikanci preuzeli klub pre kraja sezone. Ovo preuzimanje predstavlja prekretnicu u istoriji kluba i otvara nove mogućnosti za dalji razvoj i uspeh.

Lilijan Tiram - Legenda Juventusa i otac fudbalera Intera

Lilijan Tiram je nekadašnja legenda Juventusa i reprezentacije Francuske, čije prisustvo na sinovljevom slavlju nije prošlo neprimećeno. Njegov gest oblačenja dresa Intera i neočekivani šamar sinu dodatno su začinili ovaj dan, ostavljajući prisutne u smehu i divljenju prema ovom fudbalskom velikanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading