GOTOVO: ZVEZDA PRODALA BUKARIJA!

Autor:

Sport

22.05.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bukari napušta Ljutice Bogdana.

GOTOVO: ZVEZDA PRODALA BUKARIJA!

Foto: Starsport

Crvena zvezda je napravio prvi veliki transfer ove sezone, prema saznanjima Mozzart Sporta. Prema pomenutom izvoru Osman Bukari će karijeru nastaviti u MLS Ligi, gde je već imao ponudu vrednu 10 miliona evra tokom zime.

Foto: Starsport

 

Zimus se špekulisalo da će brzonogi reprezentaitvac Gane napustiti Zvezdu, a jedna od destinacija pominjao se i Krasnodar, a to je naveo i Bukarijev agent.

– Mogu da potvrdim u ovom trenutku da Osman Bukari može sebe da zamisli kako igra u Rusiji. U svakom slučaju, imamo nekoliko ponuda za njega koje se razmatraju. Crvena zvezda i igrač moraju da odluče o njima - rekao je tada on.

Međutim, tadašnji trener ruskog tima, Vladimir Iivć je demantovao te tvrdnje. Bukari će se na sjajan način oprostiti od crveno-belog dresa, a utakmica protiv Čukaričkog biće mu poslednja.

–Ne, nije istina da smo zainteresovani za Bukarija - govorio je Ivić.

Zimus je Zvezda imala ponudu takođe od kluba iz MLS lige, Toronta, ali je tada odlučeno da Bukari ostane na Marakani i pomogne svom timu. U Ljutice Bogdana je došao 2024. godine iz Genta tri miliona evra, što znači da će crveno-beli odlično zaraditi i taj novac uložiti u neko pojačanje na leto. 

Bukari je za tim iz Ljutice Bogdana odigrao 65 utakmice i postigao 25 gola. Njegova brzina po desnom boku dobre stvari je donela Zvezdi, a sada je vreme da nastavi svoju karijeru preko Okeana i upusti se u nove izazove koji će mu doneti dosta uzbuđenja. Ponovk je Zvezda odradila odličan posao i definitivno će novac od prodaje Bukarija iskoristiti na pametan način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading