MILOJEVIĆ IMA PRAVE RATNIKE U SVOM TIMU: Crvena zvezda je neprikosnovena u srpskom fudbalu!

Autor:

Sport

22.05.2024

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Ljutice Bogdana se nizaju trofeji.

MILOJEVIĆ IMA PRAVE RATNIKE U SVOM TIMU: Crvena zvezda je neprikosnovena u srpskom fudbalu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Vojvodinu sinoć u finalu Kupa Srbije 2:1 i uspeli da dođu do četvrte uzastopne duple krune u nizu. Uspeli su crveno-beli da se konsoliduju nakon jesenjeg dela sezone koji je bio za zaborav. Na čelu sa Barakom Baharom tim iz Ljutice Bogdana je pripremni period prošao glatko, kao i start šampionata, mislilo se da će ovo biti istorijska sezona, ali desilo se suprotno.

Izraelac umesto da diže postepeno formu, on je na početku uradio fantastične stvari, ali kako je odmicalo vreme, Zvezda je izgledala sve gore. Crveno-beli su obezbedili grupnu fazu Lige šampiona, imali su najkuplji prelazni rok u istoriji kluba, ali rezultati nisu dolazili. Zvezdini gardisti u vidu Mirka Ivanića, Milana Rodića, Aleksandra Kataija su bili neprepoznatljivi, a poraz u derbiju i ispadanje iz gupne faze Lige šampiona doneo je otkaz Baharu.

U klub se vratio miljenik Delija i tvorac ove moćen Zvezde, Vladan Milojević i uspeo da probudi posrnulog giganta. Razdrmao je igrače i ponovo ih naterao da budu borci koji će da poginu za klub. U drugom delu šampionata crveno-beli igraju fenomenalno i došli su do sedme uzastopne titule u Superligi Srbije, a Mirko Ivanić, Uroš Spajić, Milan Rodić i drugi su se pokazali kao pravi gardisti. Ivanić je definitvno pokazao svoj kvalitet i probudio se iz zimskog sna koji je bio pod Barako Baharom.

Foto: Starsport

 

Protiv Vojvodine je odigrao izvanredan susret i dokazao da je klasa od igrača. Takođe i Spajić, uz Dragovića čini neprobojni bedem koji svojim iskustvom donosi mnogo toga. Uroš je ovo zaslužio možda najviše od svih. Dete je Zvezde i bio uz klub kada se sve rušilo i raspadalo, a sada se vratio kući kako bi osvajao trofeje. Spajiću je Zvezde u srcu i uvek će dati i više od svog maksimum za voljeni klub.

Foto: Starsport

 

Fudbaler koji je definitivno ušao u istoriju crveno-belih jeste Milan Rodić. Iskusni bek je postao najtrofejniji igrač Zvezde sa 11 osvojenih titula ukupno i biće upamćen. Od samog početka dominacije crveno-belih i verovatno je najverniji Milojevićev vojnik. I da, za kraj legendarni Miloje. Oko njega ne treba puno trošiti reči, dokazao je da je pravi trener za Zvezdu i niko ne bi imao ništa protiv da mu se ponudi doživotno ugovor.

Milojeviću je ovo prvi trofej Kupa Srbije, a to je definitivno zaslužio. Još jednom je Zvezda potvrdila apsoultnu dominaciju u srpskom fudbalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading