ŠEF JOJ NIJE DAO ODMOR, ONA MU POSLALA BLIZNAKINJU: Sestra je uspešno zamenila, a onda je stigao MEJL i "naplata" (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliznakinje šokirale javnost svojim postupkom na poslu!

ŠEF JOJ NIJE DAO ODMOR, ONA MU POSLALA BLIZNAKINJU: Sestra je uspešno zamenila, a onda je stigao MEJL i "naplata" (VIDEO)

Foto: instagram

Sestre Šens, 22-godišnje bliznakinje iz Kanade, postale su prave zvezde na društvenim mrežama, privlačeći pažnju svojih 800.000 pratilaca. Međutim, nedavno su se našle na meti osude zbog neobičnog poteza koji su povukle kako bi jedna od njih otišla na odmor.

Plan koji je izazvao veliku pažnju javnosti

Ari je odlučila da ode na odmor iako joj šef nije odobrio odsustvo. Kako bi ipak otišla, smislila je plan da je zameni njena sestra bliznakinja. U snimku koji je objavila, Ari je otkrila kako je dovela svoju sestru da radi umesto nje, čime je izazvala burne reakcije među svojim pratiocima i javnošću.

Foto: instagram

Šef je nije pustio na odmor, zamenila je sestra bliznakinja


Reakcija šefa i ozbiljne posledice

Nakon što je Ari primila mejl od svog šefa Džona, postalo je jasno da će se suočiti sa ozbiljnim posledicama. Šef je istakao da je odluka da angažuje sestru bliznakinju kao zamenu neprihvatljiva i da je time ugrozila imidž kompanije. Zatražio je izvinjenje, hitno objašnjenje i predlog plana za ispravljanje greške, ističući da dalje neprimereno ponašanje može rezultirati disciplinskim merama.


Reakcija javnosti 

Ova neobična situacija izazvala je veliku pažnju javnosti, a bliznakinje Šens su se našle na meti osude većine njihovih pratilaca. Njihov neobičan potez pokrenuo je lavinu komentara i rasprava na društvenim mrežama, dok su mnogi izrazili razočaranje i osudu za njihovo postupanje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading