SPREMILA POKLON SESTRI KOJA IMA RAK DOJKE - SUZA SUZU STIŽE: Kada je stigla velika kutija nije znala šta je snašlo od sreće (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poseban trenutak koji će pamtiti.

SPREMILA POKLON SESTRI KOJA IMA RAK DOJKE - SUZA SUZU STIŽE: Kada je stigla velika kutija nije znala šta je snašlo od sreće (VIDEO)

Foto: Printscreen/TikTok

Ljubav između sestara je nešto posebno što se ne može opisati rečima. Jedan dirljiv video upravo to i dokazuje. Ova žena je odlučila da iznenadi sestru koja boluje do raka dojke i ispuni joj želju. Iznenađenje je upriličeno za njen rođendan, a pale su suze i lepe reči. 

- Sestri koja se bori protiv raka dojke spremila sam iznenađenje, putovanje u Dubai - piše u videu koji je objavljen na TikToku.

Prvo, konobarica je iznela tortu dok je žena zavezanih očiju čekala da vidi šta će se desiti. Kada je oduvala svećice, to nije bio jedini poklon. Naime, kada je oduvala svećice, usledio je još jedan poklon. Konobarica je donela veliku kutiju. Na vrhu kutije bio je meda, a u kutiji čini se stari papir.

Foto: Printscreen/TikTok

Žena gleda šta joj je pripremila sestra za rođendan

Kada je  otvorila kutiju pronašla je novine, odnosno zgužvan papir. I dok je žena tražila poklon, trebalo joj je nekoliko minuta da shvati o čemu se radi. Potom, u jednom od zgužvanih papira našla je avion. Ipak, i dalje joj ništa nije bilo jasno, te je nastavila da traži. Sve je izvadila na sto, a onda joj se obratila sestra. Iako se u videu ne čuje šta joj je rekla, po suzama vidimo da je ovo bio jedan emotivan trenutak.

Zatim konačno, devojka nalazi papir i shvata da će joj se velika želja ostvariti. Usledio je zagrljaj i ponovo suze. Korisnici društvene mreže TikTok bili su dirnuti gestom sestre i dirljivim momentom koji je zabeležen.

Mnogi su joj poželeli lep provod i srećan put.

@neidetako #spremila sam iznenadjenje mojoj sestri koja se bori duze vrjeme protiv Kancera Dojke #jednom mi je rekla kada ozdravi da zeli da putuje i ja sam se potrudila da joj ispunim zelju #🙏🙏🙏🙏🙏 #rak dojke #moja #sestra#iznenadjenje ♬ Originalton - Puuufnicaaa

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading