ŠAKIRA ZAMEŠALA GRUDIMA KAO NIKO DO SADA: Provokativan video ugledao svetlost dana, pridružila joj se ova SLAVNA PLAVUŠA (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna pevačica nije se libila da pokaže šta ume gornjim delom tela.

ŠAKIRA ZAMEŠALA GRUDIMA KAO NIKO DO SADA: Provokativan video ugledao svetlost dana, pridružila joj se ova SLAVNA PLAVUŠA (VIDEO)

Foto: Izvor: Instagram/lelepons

Pevačica Šakira je pokazala da je talentovana za ples kroz svoje spotove i dugogodišnju muzičku karijeru. Istakla se stasom i glasom, a posebno je pokazala znanje za trbušni ples. Širom sveta ima fanove, a jedna od je i Lele Pons, influenserka koju na društvenoj mreži Instagram prati više od 50 miliona ljudi.

Lele Pons je atraktivna plavuša koja snima zanimljive video klipove, a skoro svaki postane viralan na mrežama. Takođe, ona je i pevačica te često ističe koliko je opčinjena Šakirom. To što je postala poznata doprinelo je da se upozna sa svojim idolom, Šakirom, a onda i nešto mnogo veće - da snime jedan zajednički video. One su se snimile za Instagram i zajedno otplesale uz jedan deo pesme, a najviše su pokazale svoje umeće grudima. Video je osvanuo na profilu influenserke.

- Tvoje telo momentalno kada krene omiljena pesma - pisalo je u opisu videa. 

Foto: Izvor: Instagram/lelepons

Šakira i Lele Pons plešu zajedno

Na snimku se vidi kako se navodno dve pevačice dosađuju, a onda kreće pesma uz koju momentalno plešu.

Šakira se uhvatila za grudi, isto kao i Lele Pons, a zanimljivim pokretima završile su plesnu tačku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lele Pons (@lelepons)

Video je podeljen skoro 70.000 puta, a komentara ima blizu čak 12.000. Ljudi su opčinjeni njihovim zajedničkim video snimkom.

Pozadina priče je da Lele Pons prati Šakiru od 2012. godine, a sada je sama istakla da je ovo za nju ostvarenje svih snova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading