MUŠKARCI, ŽENE OVO PREZIRU U KREVETU: Jedno se tiče GRUDI, a svi to volite da im radite!

Autor:

Lifestyle

14.04.2024

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neke stavke će vas iznenaditi!

MUŠKARCI, ŽENE OVO PREZIRU U KREVETU: Jedno se tiče GRUDI, a svi to volite da im radite!

Foto: Shutterstock

Svaka žena ima svoje tajne želje i fantazije koje bi volela da ostvari sa svojim partnerom. To su želje koje često ostaju neizgovorene, ali bi mogle da obogate intimni život i povežu ih na dublji nivo.

Anketa o neprijatnim iskustvima u se*su

Internet anketa sprovedena među ženama iznedrila je neka vrlo interesantna saznanja o njihovim neprijatnim iskustvima u se*su. Mnoge od njih su podelile svoje stavove i želje koje bi volele da njihovi partneri shvate ozbiljno.

Foto: Shutterstock

Šta žene ne vole tokom odnosa


Neželjeni potezi koji remete užitak

Jedna od stvari koja je izazvala negativnu reakciju kod žena je neprestano ispitivanje da li im se nešto sviđa tokom se*sa. Takođe, mnoge su izrazile nelagodnost zbog pokušaja skidanja veša zubima, kao i želje muškaraca da ejakuliraju na njihovo lice, kosu ili oči.

Gruba predigra i neželjeni potezi tokom intimnog odnosa

Neki od muškaraca su naišli na negativne reakcije zbog grube predigre, preterane žurbe ili pokušaja da kopiraju poze iz po*nografskih filmova. Takođe, žene su izrazile nelagodnost zbog ponašanja partnera koji ih ujutru probude željom za se*som dok se one još nisu ni probudile. Takođe, žene ne vole kada ih muškarac stalno pita da li uživaju, kao i kada ih neprestano gleda, te ne mogu da se opuste. Pored toga, najčešće, žene izdavajaju ujedanje za bradavicu. Mnoge žene ne vole "praksu" da muškarac stane da bi odložio svoj vrhunac, a žena je tako blizu svog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading