ZNATE LI KAKVE GRUDI VOLE MUŠKARCI? Žene, u zabludi ste, OVAKVE su im vrh!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraživanje će vas zaprepastiti!

ZNATE LI KAKVE GRUDI VOLE MUŠKARCI? Žene, u zabludi ste, OVAKVE su im vrh!

Foto: shutterstock

Mnoge žene su u zabludi kada je u pitanju preferencija muškaraca za veličinom grudi. Istraživanje sprovedeno u četiri različite kulture - Brazilu, Kamerunu, Češkoj i Namibiji, pokazalo je da muškarci zapravo preferiraju srednje veličine grudi, koje mogu da stanu u šaku i imaju određenu čvrstoću. Veličina grudi nije prioritet kod većine muškaraca, a istraživači su zaključili da je oblik i čvrstoća grudi mnogo važniji od njihove veličine.

Čvrstoća kao ključni faktor

Ispostavilo se da je za većinu muškaraca čvrstoća grudi ključni faktor kada je reč o atraktivnosti. Ovaj nalaz može biti povezan sa evolucijskom perspektivom, gde se čvrste grudi povezuju sa "se*sualnim opstankom najsposobnijih". Muškarci podsvesno povezuju čvrste grudi sa zdravljem i plodnošću žene, što ih čini privlačnijim partnerima. Ova teorija dobija na logici imajući u vidu da su muškarci vizuelna bića koja traže zdravu partnerku za reprodukciju.

Foto: shutterstock

Mnoge žene su u zabludi kada je u pitanju preferencija muškaraca za veličinom grudi


Utisak evolucije

Čvrstoća grudi može biti indikator ženine plodnosti i zdravlja, što odražava evolucionu perspektivu muške privlačnosti. Prema ovoj teoriji, čvrste grudi simbolizuju zdravu i plodnu partnerku, dok nedostatak čvrstoće može ukazivati na potencijalne probleme sa reproduktivnim zdravljem žene. Ovo istraživanje može pružiti uvid u univerzalnu privlačnost i evolutivne faktore koji oblikuju muške preference.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading