ŠOK ISPOVEST BOSANCA KOJI JE OTIŠAO NA MASAŽU SA ''ZAVRŠETKOM''! Sačekao me je muškarac, skinuo, a onda.... (VIDEO)

Autor:

Svet

12.04.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji komandir policije otkrio svoje iskustvo sa masažom sa ''slatkim završetkom'' i šokirao javnost.

ŠOK ISPOVEST BOSANCA KOJI JE OTIŠAO NA MASAŽU SA ''ZAVRŠETKOM''! Sačekao me je muškarac, skinuo, a onda.... (VIDEO)

Foto: shutterstock

Jure Vujica, rođen u Hercegovini, u Bugojnu, 1952. godine ispričao je svoje iskustvo sa masažama sa ''slatkim završetkom'' koje je šokiralo javnost.

Naime, Vujo je oženjen, ima troje dece, ali kako kaže, ima veoma liberalnu porodicu koja prihvata sve i kojoj njegova iskustva nisu tabu tema.

- Postao sam komandir policije, a onda sam suspendovan. Nakon suspenzije otišao sam u Zagreb, gde sam naišao na razne kriminalne grupe u koje sam se učlanio. Kad si u tom krugu ljudi, nudi ti se sve. Bilo mi je ponuđeno plaćanje masaže sa "slatkim završetkom". Ja sam dete sa sela, nisam znao šta je to pa sam pristao. Kad sam ušao na masažu, rekli su mi da se skinem go, a onda me je maserka oralno zadovoljila. Kako mi se masaža svidela, počeo sam češće da ih upražnjavam, uglavnom u svom stanu - ispričao je Vuja i nastavio:

- Masaža bi trajala sat vremena, a 15 minuta oralno zadovoljavanje. Moja porodica zna za sve to, mi smo veoma liberalni, tako da nam je sve to normalno.

- Jedne nedelje odlučio sam da odem na masažu, tražio sam po raznim salonima slobodan termin. Otišao sam u salon, a tamo me dočekao muškarac, četrdesetak godina, na sebi je imao aparat za merenje pritiska. Prvo me je uzeo i stavio na leđa, da me istegne, a potom mi je izmerio pritisak i rekao mi da imam malo povišen pritisak. Prihvatio sam masažu, legao na krevet, misleći da će on odraditi svoj deo posla, a da će potom doći neka žena koja će uraditi završnicu - ispričao je on i dodao:

- Dobro je on mene masirao, ali sam primetio da se poprilično "napalio". Počeo je da me dira po genitalijama, a ja sam se uzbudio. Doveo me do završnice, a onda je zadovoljio i sebe - ispričao je i zaključio da bi opet ponovio isto, rekao je on za jedan poznati Jutjub kanal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading