AKO OVO URADI KAD DOĐE KUĆI, TO JE ZNAK ZA UZBUNU: Pouzdani znakovi da vas partner vara

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

11.04.2024

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preljuba je uvek bolna i za osobu koja je prevarena, to je brutalan sudar sa realnošću.

AKO OVO URADI KAD DOĐE KUĆI, TO JE ZNAK ZA UZBUNU: Pouzdani znakovi da vas partner vara

Foto: shutterstock

Najnormalnija ljudska reakcija posle saznanja o preljubi je pitanje: Da li sam ovo mogla/mogao da predvidim?

Iako će preljubnici uraditi sve da ostanu neotkriveni, čak i kod onih najveštijih će se pojaviti detalji koji ih otkrivaju!

A na osnovu svog bogatog iskustva, bivša eskort dama Amanda Gof tvrdi da postoje oblici ponašanja na osnovu kojih možete da prepoznate preljubnika.

- Mrzim što ću vam to reći, ali ako sumnjate da vas vaš muž vara, verovatno to zaista radi. Ženski instinkt retko kada greši. Još jedna loša vest je da često nema načina da to dokažete. Mnogi muškarci varaju svoje partnerke godinama, čak i decenijama i jednostavno im to nekako prolazi - navodi Amanda.

Ona skreće pažnju na sumnjive detalje na koje morate da obratite pažnju:

Iznenadna promena radnih navika

Odjednom, vaš partner ima mnogo više radnih obaveza, sve kasnije dolazi kući a večernji sastanci sa "klijentima" su skoro svakodnevni...

Takođe, bez prestanka se žali na ogromnu količinu posla kao i na poslovna putovanja ili seminare, na koje "mora" da ide.

Uz ovakve obrasce ponašanja obično ide i neuobičajeno skrivanje mobilnog telefona, od kojeg se ne odvaja čak i kada ide u kupatilo.

Foto: shutterstock

Preljubnike nije lako otkriti

Posvećuje vam više pažnje nego ranije

Iako to zvuči kontradiktorno, nagle promene bračne svakodnevnice takođe mogu da budu razlog za sumnju. Partner vam posvećuje više pažnje nego ranije, intimni odnosi su nikad bolji, a ne izostaju ni pokloni, od cveća do romatičnih večera. Prevelika posvećenost vama može da bude i odraz njegove krivice. Naravno, ukoliko imate sreće, sve ovo je samo pozitivan znak da je on napokon shvatio koliko je srećan što vas ima.

Eh,to tuširanje

Mada ovo zvuči kao scena iz lošeg holivudskog filma, sigurno će vam biti sumnjivo ako on dolazi kući s mokrom kosom, svež nakon tuširanja. Budući da se on obično ne tušira van kuće, to je dovoljno da se pojavi crv sumnje. Doduše, možda je padala kiša koju vi niste primetili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading