KAKVA TRANSFORMACIJA! ŽENA VELJKA BELIVUKA DRASTIČNO PROMENILA IZGLED! Prošli put na suđenje došla u KOŽI od glave do pete, a danas... ŠOK! (FOTO)

Autor:

Hronika

10.04.2024

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi isprva nisu shvatili da je u pitanju ona.

KAKVA TRANSFORMACIJA! ŽENA VELJKA BELIVUKA DRASTIČNO PROMENILA IZGLED! Prošli put na suđenje došla u KOŽI od glave do pete, a danas... ŠOK! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

sud

U Specijalnom sudu u Beogradu danas bi trebalo da počne suđenje Veljku BelivukuMarku Miljkoviću, njihovim suprugama i ostalim osumnjičenima da su novcem stečenim od kriminalnih delatnosti kupovali luksuzne automobile, stanove i pokretne stvari.

Stigli su Filip Ivanovski i njegova supruga Marija Milutinov, kao i supruga Marka Miljkovića Tanja Miljković, bez branioca. 

Na suđenje je stigao i advokat Dejan Lazarević.

Ono što je danas mnogima zapalo za oko je činjenica da je Bojana Belivuk, supruga Veljka Belivuka drastično promenila izgled. 

Naime, Belivukova lepša polovina je na prethodno ročište došla obučena u kožne helanke i jaknu, a danas se pojavila u nešto elegantnijoj varijanti. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Bojana Belivuk 

Ona je obukla pantalone, crnu tuniku, a preko je nosila beli sako. Takođe, supruga Belivuka drastično je skratila kosu. 

 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Bojana Belivuk

 

Optuženi bi trebalo da detaljno da iznesu odbranu, dok su na pripremnom ročištu, koje je bilo zatvoreno za javnost, kratko negirali krivicu. 

Svi optuženi su negirali krivicu, osim Snežane Đorđević koja je izostala sa prethodnog suđenja, zbog čega je sudija u odnosu na nju privremeno razdvojio postupak.

Optužnicom su, pored Miljkovića i Belivuka, obuhvaćeni i Bojana Belivuk, Tanja Miljković, Filip Ivanovski, Marija Milutinov i Snežana Đorđević, zbog više krivičnih dela pranja novca za dela izvršena u periodu od 2015. do 2020. godine. 

Optužnicom je svim optuženima na teret stavljeno produženo krivično delo pranje novca u saizvršilaštvu, osim Snežani Đorđević, kojoj je stavljeno na teret krivično delo pranje novca u saizvršilaštvu.

Oni se terete da su od 2015. do početka 2021. godine, novcem koji je proistekao iz krivičnih dela i kriminalne delatnosti kupovali veći broj luksuznih automobila i drugih pokretnih stvari, kao i katastarske parcele u Beogradu u najvećem broju situacija na ime trećih lica i tako pokušali da prikriju da novac potiče iz kriminalne delatnosti.

Protiv Miljkovića i Belivuka se vodi postupak pred sudom zbog sumnje da su organizovali kriminalnu grupu čiji se pripadnici terete za najteža krivična dela, među kojima je i sedam ubistava.

Ivanovski se tereti da je bio član te kriminalne grupe. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading