Belivuk i Janković SASLUŠANI u tužilaštvu, sledi saslušanje Darka Šarića: Nije poznato o kom UBISTVU je reč

Autor:

Hronika

09.04.2024

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saslušani su u Javnom tužilaštvu za organizovani kriminal.

Belivuk i Janković SASLUŠANI u tužilaštvu, sledi saslušanje Darka Šarića: Nije poznato o kom UBISTVU je reč

Foto: ST/N. Pančić;Tanjug/J. Ilić

Pripadnici organizovane kriminalne grupe Veljko Belivuk i Nebojša Janković su prošle sedmice privođeni na saslušanje u zgradu Specijalnog suda radi istrage za krivično delo teško ubistvo, prema informacijama koje je dobio Tanjug.

Saslušani su u Javnom tužilaštvu za organizovani kriminal, gde su obojica izabrali da se brane ćutanjem. Darko Šarić će biti naknadno priveden i saslušan.

Foto: ST/Nemanja Pančić, Tanjug

Darko Šarić

Još uvek nije poznato o kojem konkretnom ubistvu je reč.

Belivuk se već suočava sa postupkom pred Specijalnim sudom u Beogradu zbog optužbi da je vođa grupe, čiji se članovi, uključujući Jankovića, terete za sedam ubistava i druga krivična dela.

S druge strane, Šarić se suočava sa dva postupka, a nedavno je tužilaštvo objavilo da je pokrenuta nova istraga protiv osumnjičenih za ubistvo Stevana Stamatovića, Igora Dedovića, Alena Kožara i Damira Hadžića u Grčkoj. U tom slučaju, kao organizatori kriminalnih grupa koje su izvršile likvidacije imenovani su Darko Šarić, Radoje Zvicer i Veljko Belivuk.

 

Žene vođe klanova nose skupe tašne

Tanja Miljković, supruga Marka Miljkovića, kojoj se, kao i njenom suprugu sudi za pranje para, na suđenje u februaru je došla sa tašnom poznatog brenda Luj Viton, čija je cena, kako se može videti na sajtu ove kuće čak 2.980 funti! 

Bojana Belivuk, supruga Veljka Belivuka, koja je, zajedno sa svojom majkom Snežanom Đorđević takođe obuhvaćena optužnicom za pranje para, došla je na ročište sa skupom tašnom, doduše daleko skromnijom od one Miljkovićkine. Belivuk je nosila tašnu brenda Majkl Kors 300 dolara. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading