OVDE JE DROGIRANI VOZAČ TROTINETA UDARIO ČETRNAESTOGODIŠNJU DEVOJČICU KOJOJ SE BORE ZA ŽIVOT: Očevici progovorili za Republiku: On je poznat po BAHATOJ vožnji...(VIDEO+FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je pitanje trenutka kada će taj muškarac nekoga povrediti, kaže očevidac.

OVDE JE DROGIRANI VOZAČ TROTINETA UDARIO ČETRNAESTOGODIŠNJU DEVOJČICU KOJOJ SE BORE ZA ŽIVOT: Očevici progovorili za Republiku: On je poznat po BAHATOJ vožnji...(VIDEO+FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Shutterstock

U subotu oko 19 sati, na pešačkom prelazu u Batajnici, mladić Č. L. (21) je električnim trotinetom pokosio Đ.A. (14), izazvavši ozbiljne povrede. Šokantna informacija koja je ubrzo izašla na videlo je da je mladić bio pod dejstvom amfetamina i kanabisa u trenutku nesreće.

Ekipa Republike otišla je na lice mesta kako bi istražila ovaj tragičan incident. Prema svedočenjima očevidaca, mladić je brzo vozio trotinet i nije usporio na pešačkom prelazu, udarivši devojčicu koja je prelazila ulicu.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mesto incidenta

- Sve se dogodilo oko 19 časova. Bahati mladić je sa glavne ulice ušao u Stevana Dubajića i u trenutku dok je devojčica na pešačkom prelazu kod broja 2B prelazila ulicu, on ju je udario trotinetom. Nesrećna devojčica ležala je na ulici u besvesnom stanju, odgurnuo ju je dva tri metra, kako sam čula u jednom trnutku je otvorila oči, pa opet zatvorila. Nije se pomerala, zadobila je teške telesne povrede i sve vreme je ležala na boku, verovatno su je tako namerno stavili. Hitna pomoć i tri policijska vozila su bila na licu mesta, takođe tamo se nalazio i mladić koji je udario dete -navodi očevidac na licu mesta, te otkriva da je bahati vozač električnog trotineta  odranije poznat u kraju:

- On je poznat po bahatoj vožnji, bilo je pitanje trenutka kada će nekoga povrediti. Kada ga je jedan čovek pitao je li dobro, on je rekao da jeste. Pitali su je li moguće da si je udario na šta mu je osumnjičeni odgovorio “Nisam je video” Danas su bili i inspektori na licu mesta, ali ne znamo zbog čega. Žena je dotrčala u trenutku kada su pripadnici Hitne pomoći unosili dete u vozilo, ona je takođe ušla i otišla sa njima. Ovde niko ne obraća pažnju na pešake, slabo ko stane i propusti, svi se ponašaju bahato i voze neprimerenom brzinom. Jedino što bi moglo da spreči još neku tragediju bio bi ležeći policajac.

 

 

Devojčica je ležala na trotoaru onesvesćena, dok su je očevici polivali vodom kako bi je osvestili. Nedaleko od pešačkog prelaza, nalaze se njeni ostaci krvi.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Tragovi krvi

Inače, povređenoj devojčici konstatovane su teške telesne povrede.

Kako se navodi u saopštenju tužilaštva, Č.L. je 27. aprila oko 19 i 30 sati u Batajnici, u Ulici Stevana Dubajića kod broja 20 izvršio krivično delo Teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja. On je vozeći električni trotinet, udario devojčicu Đ. A. (14), koja je ulicu prelazila na obeleženom pešačkom prelazu.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog linkovanja izvora, a to je Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dejan

30.04.2024 09:00

Jel trotinet imao nalepnicu za saobracajnu dozvolu? Bolje je da vozaci imaju ispit o poznavanju propisa nego da trotineti imaju nalepnice