"U ŠOKU SMO, UMRLA NAM JE PRED OČIMA... IMAMO I BEBU": Komšija o smrti majke osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić!

Autor:

Hronika

15.05.2024

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka prvoosumnjičenog za ubistvo devojčice iz Bora preminula je u komšiluku na kafi. Pomoći joj nije bilo.

"U ŠOKU SMO, UMRLA NAM JE PRED OČIMA... IMAMO I BEBU": Komšija o smrti majke osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić!

Foto: ST/Dragan Kadić, Facebook, Shuttterstock

Svetlana Dragijević iz sela Zlot, majka Dejana Dragijevića koji je sa kolegom iz JKP "Vodovod" Bor, osumnjičen za ubistvo Danke Ilić  preminula je danas u svom selu, u komšijskoj kući kod porodice Todorović.

Svetlani se slošilo dok je pila kafu sa komšinicom kojoj je bilo žao da Svetlana bude sama u kući gde je niko nije posećivao, osim svega nekoliko suseda, otkada su joj uhapšeni sinovi i muž zbog ubistva deteta.

Komšija kod kojeg je preminula u kući potvrdio za naš portal da se to desilo, te da je u šoku kao i kompletna njegova porodica. 

- Da, Svetlana je umrla u mojoj kući, na mom krevetu. Bilo je strašno. Sada nam je puna kuća policije i ostalih. Utvrđuju se činjenice koje moraju jer je i nesrećna žena bila pod istragom. Užasno nam je sve ovo i u šoku smo, pogotovo što imamo i bebu u kući - rekao je komšija Todorović za Republiku.

Republika

Foto: ST

Zbog ubistva Danke Ilić uhapšeni otac i oba sina, majka ostala sama u kući

Svetlana Dragijević inače lošeg zdravstvenog stanja zapala je u depresiju i kompletno zdravlje joj se narušilo kada joj je mlađi sin Dalibor preminuo 7. aprila u pritvoru. Sekirala se što je njena kompletna kuća osramoćena i što je sama ostala u domaćinstvu.

- Izjedala se govoreći kako to da im se desi, kao da je neko bacio kletvu na njih. Nije mogla da poveruje da je njen stariji sin zajedno sa kolegom, kolima udario dete, a potom ga udavio kao i da su njen suprug Radoslav Rade i sin Dalibor uhapšeni kao saučesnici Dejanu u prikrivanju zločina, odnosno skrivanju Dankinih ostataka. Kad je umro Dalibor ona je skoro zanemoćala i stalno je ponavljala da je bio zdrav muškarac i da je umro od mučenja i batina u pritvoru. Znala je da su i Dejan i Rade bolesni i stalno je govorila da je gotovo sa njenom porodicom i da zna da ni njih dvojica neće izaći živi iz pritvora. Ponavljala je da oni nisu krivi i bukvalno do smrti to je govorila jadikujući nad sudbinom  - ispričala je komšinica Dragijevića. Ona svedoči da su komšije poslednjih mesec dana uglavnom bežale od Svetlane i okretale glavu zgrožene saznanjem da su porodično počinili tako stravičan zločin.  

Podsetimo, telo male Danke ilić koja je nestala 26. marta sa imanja ujčevine svoje majke Ivane Ilić u Brestovačkom Polju, do sada nije pronađeno, uprkos opsežnim pretragama, a istraga zločina je u toku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Maslina

15.05.2024 19:23

Napakovali nevinim.ljudima. Sve ide s vrha drzave ogrezke u jrvi bevinih. Ovako su umrli i Marjanovici. Narod ih lincovao..plasite li se Bizije osvete gospodo novinari?

ESG

16.05.2024 11:38

Draga Maslina, neznam koliko imas godina ali ja sam i majka i baka i prošla šestu deceniju tako da smatram da sam puno toga prošla i proživela. Verujem u pravdi ali puno verujem u svetog Boga i da deli pravdu takvima kao sto su ovi. Smejali i rugali se ovom jadnom detetu i njenim roditeljima pred kamerama. Epa ako nesta ovako užasno možeš da učiniš onda ćes i da platiš. Bog kažnjava takve užasne osobe i dolazi po njih. Ali ja verujem i to sam sto posto ubedjena da mala Dankica “srce malo šta je doživela ni kriva ni dužna kome ništa nije zgresila” verujem svim srcem da ma koliko malena bila ona ih polako sve juri, posto kriju šta su uradili sa njene maleno telo i gde su sakrili nju ili ono sto je ostalo od nje. SRAM NEK IH POJEDE KADA TOLIKO MOGU DA TO KRIJU. PA AKO VEĆ SU PRIZNALI ONO NAJGORE PA KAŽI MAJKUMU I ŠTA SI URADIO SA DETETOM STO TI NIŠTA NIJE UČINILO SRAMOTE. A KOMŠIJE STO SU JE VIDELI NA PUTU I VIDE DA NIKO NIJE SA TAKVIM MALIM DETETOM DA NE PRIDJU NJOJ DA JE UZMU U NARUČJE DA JE NEPUTAJU GDE JE MAMA I TATA JE TOLIKA SRAMOTA I NONŠALANTNO DA JA NEMAM RECI I SMATRAM DA SU ONI ISTO TOLIKO KRIVI KAO I OVI IDJOTI UBICE. TAKO GOSP. NE LUPETAJTE GLUPOSTI DA I VAS NE SNADJE STVARI

baka

17.05.2024 13:28

pozovite svestenika da osvesta celu kucu. da zlo ode za njom.