KLETVA PORODICE UBICE MALE DANKE! MONSTRUM je krvnički ubio, sada se nad njima nadvila CRNA SUDBINA!

Autor:

Hronika

15.05.2024

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodicu Dragijević stigla kletva zbog ubistva male Danke Ilić.

KLETVA PORODICE UBICE MALE DANKE! MONSTRUM je krvnički ubio, sada se nad njima nadvila CRNA SUDBINA!

Foto: ST/Dragan Kadić, Facebook,Printscreen/Youtube/ESTRADA IZ DRUGOG UGLA

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u selu Banjko polje kod Bora, kada se sa bratom igrala u dvorštu kuće njene majke Ivane Ilić, a u trenuku kada je Ivana otišla do kola kako bi sinu donela vodu.

Istragom je utvrđeno da je mala Danka ubijena, a za njeno ubistvo su osumnjičeni radnici JKP Vodovod Bor, Srđan Janković i Dejan Dragijević.

Dragijević je priznao zločin rekavši da su devojčicu napre kolima udarili, a da ju je on onesvešćenu stavio u zadnji deo automobila u nameri da njeno telo (misleći da su je već tada ubili), stave na deponiju.

U međuvremenu se devojčica probudila i zaplakala, a on ju je udavio golim rukama. Kako je rekao, jednom rukom ju je davio, dok joj je drugom rukom prekrio usta.

Takođe, on je rekao da su mu da skloni telo sa deponije pomogli otac Radoslav Dragijević i brat Dalibor Dragijević.

Dalibor Dragijević je priveden 6. aprila, a u policijskoj stanici je preminuo u noći između 7. i 8. aprila. 

Kako je Republika tada ekskluzivno pisala, pred smrt je Dalibor priznao da je sa ocem i bratom ubicom sklonio telo male Danke, najpre u kuću gde su njeno telo navodno iskasapili, a da je zatim delove njenog tela otac sakrio na nepoznatu lokaciju i njemu i bratu.

Sa druge strane, Radoslav Dragijević odbija da otkrije gde je sakrio telo nesrećne devojčice.

Majka Svetlana je umrla danas, iz za sada nepoznatih razloga, a mnogi smatraju da je ovo upravo kletva porodice Dragijević i da ih je kazna stigla za stravičan zločin koji je izvršio Dejan, a onda dalje mu pomogli otac i brat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading