ODBRANA KAO POKVARENA PLOČA - Belivuk sudiji održao čas informatike: " Kliknite dva puta brzo"

Autor:

Hronika

26.03.2024

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prikazano je i više setova prepiski sa skaja, a preslušane su i glasovne poruke koje su optuženi razmenjivali, otimali i ubijali žrtve.

ODBRANA KAO POKVARENA PLOČA - Belivuk sudiji održao čas informatike: " Kliknite dva puta brzo"

Foto: E-stock, Tanjug, Shuttestock

Suđenje zloglasnoj organizovanoj kriminalnoj grupi Veljka Belivuka, pred Specijalnim sudom u Beogradu za sedam monstruoznih ubistava, otmice, silovanje trgovinu droge i oruzja nastaviće se danas.

Jučerašnje ročište je počelo pokušajem odbrane da odlože sudjenje do maja.

I juče su u sudu bile pojačane mere obezbedjenja , a Republika saznaje da će i salje tako biti kad god su na ročištima okrivljeni saradnici Srdjan Lalić, Bojan Hrvatin i Nikola Spasojević.

Strahovito neprijateljstvo seva od vodja klana i njihovih vojnika prema trojici imenovanih  zbog izdaje koju su napravili postignuvši dogovor sa tižilaštvom. 

Republika

Foto: E-stock, Printscreen

Klan Veljka Belivuka
 

 


Lalić, Spasojević i Hrvatin su se u više navrata žalili da dobijaju pretnje od vodja klana i drugih optuženih kad god im se pogledi sretnu.  

Jezive fotografije izmučenog i krvlju zalivenog Zdravka Radojevića iz kuće smrti u Ritopeku, a zatim i Milana Ljepoje Pink Pantera iz Niša juče su opet prikazane. Njihovu autentičnost su potvrdili Srdjan Lalic i Bojan Hrvatin, a ranije su, kao i Spasojević detaljno opisali kako su ubijeni i samleveni.


Branilac trećine klana Dejan Lazarević kao i na svakom ročištu  i juče je tvrdio da su fotografije sa skaja- čista fotomontaža.

Prikazano je i više setova prepiski sa skaja, a preslušane su i glasovne poruke koje su optuženi razmenjivali, otimali i ubijali žrtve. 

- Prvo vodje, pa onda i "njihovi vojnici" su sve izvedeno osporavali.

Foto: Shutterstock, Pritnscreen TV Pink, E-stock, Tanjug

Klan Veljka Belivuka


- Svaka poruka može da se menja. Kliknete dva puta brzo mišem i ono počne da treperi i klikne se na "dilit" i piše se šta hoćete. Nijedan od lažljivih svedoka nije rekao da smo pisali na engleskom, a tamo smo videli taqkve poruke. Lako se manipuliše eksel tabelama- rekao je Belivuk ubedjujući sudiju da je pogrešna odluka prihvatanje skaja u dokaznom postupku. 

- Na ovom nečemu što i dalje ne znamo šta je nije moj glas- ponavlja Belivuk kao i nakon svake svoje glasovne poruke. 


- Na ovom tonskom zapisu tvrdim da nije glas Veljka Belivuka i da Lalić priča neistinu-  rekao je Miljković. 

Advokat Lazarević kojem se trenutno sudi kao članu kriminalne grupe Darka Šarića više puta je tražio reč.

-Nema svrhe gledati ove poruke koje nemaju veze sa činjeničnim stanjem ni istinom- kazao je Lazarević. 

Republika

Foto: Tanjug/Rade Prelic, Youtube, MUP

Skaj aplikacija 

 


Prikazuju se jezive fotografije izmučenog Milana Ljepoje, krvave glave izobličene od udaraca. ČItav set fotografija prikazuje mrtvog  Ljepoju samo u vešu, a na jednog potpuno golog poliženog na na najlonu. Iznad njega u jednom momentu stoji neka osoba. 

- Na drugoj fotografiji se vide noge Veljka Belivuka, prepoznao sam njegove bele najk patike i na njima je bilo tragova krvi -  izjasnio se svedok okrivljeni Srđan Lalić. 

- Ovakve patike u životu nisam imao- ubeđuje Belivuk sudiju.

- Znam gde je nastala ova fotografija- u kancelariji Saše Ivanića -govori Belivuk likujući. I on ni Miljković tvrde da na parikama nema krv. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading