SKANDALOZNO! Suđenje Belivuku i njegovoj grupi moraće da krene ispočetka!

Autor:

Hronika

15.03.2024

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vinka Beraha Nikićević, koja je bila predsednica veća u postupku protiv Belivuka i Miljkovića, napušta svoju funkciju zbog sticanja uslova za penzionisanje.

SKANDALOZNO! Suđenje Belivuku i njegovoj grupi moraće da krene ispočetka!

Foto: Starsport, E-stock

Veljko Belivuk i Marko Miljković

Suđenje Veljku Belivuku i članovima njegove kriminalne grupe, optuženim za više teških zločina, moraće da krene iz početka. Razlog za ponovno pokretanje suđenja je odlazak predsednice Sudskog veća Vinke Beraha Nikićević u penziju. Naime, VSS je doneo odluku da Nikićević prestaje sa sudijskom funkcijom 29. aprila kada odlazi u starosnu penziju, budući da tada navršava 65 godina.

Odlazak Vinka Beraha Nikićević u penziju

Vinka Beraha Nikićević, koja je bila predsednica veća u postupku protiv Belivuka i Miljkovića, napušta svoju funkciju zbog sticanja uslova za penzionisanje. Ova odluka će rezultovati promenom predsednika sudskog veća, što će dovesti do ponovnog pokretanja suđenja.

Optužnice za teške zločine

Optužnice protiv članova kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića obuhvataju niz ozbiljnih krivičnih dela, uključujući sedam ubistava, trgovinu drogom, nelegalno posedovanje oružja, otmice i silovanje. Ovi zločini su izazvali veliku pažnju javnosti i predstavljaju ozbiljan izazov za pravosudni sistem.

Odlazak Vinke Beraha Nikićević u penziju predstavlja značajnu promenu u toku suđenja ove kriminalne grupe. Promena predsednika sudskog veća će uticati na dalji tok postupka i pokretanje suđenja iznova, što će svakako imati širok odjek u javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading