POGLEDAJTE KAKO JE LEŽERNI ARSENAL UMALO ISPUSTIO TRI GOLA PREDNOSTI U DERBIJU: Totenhem ostao na korak od čuda (VIDEO)

Autor:

Sport

28.04.2024

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašna utakmica u Londonu.

POGLEDAJTE KAKO JE LEŽERNI ARSENAL UMALO ISPUSTIO TRI GOLA PREDNOSTI U DERBIJU: Totenhem ostao na korak od čuda (VIDEO)

Foto: Arsenal/X

Kai Harvec i Deklan Rajs

Fudbaleri Arsenala ostvarili su važnu pobedu protiv Totenhema rezultatom 3:2 u izuzetno uzbudljivom derbiju severnog Londona. Tobdžije su dominirale u prvom poluvremenu, postigavši tri gola zahvaljujući Pjer-Emilu Hejbjergu, Bukaju Saki i Kaiju Havercu. Međutim, Totenhem se nije predavao i uspeo je da smanji rezultat golovima Kristijana Romera i Hjong Mina Sona iz penala. Ipak, lider Premijer lige je uspeo da sačuva prednost i odnese tri boda na Emirate.


U prvom poluvremenu, Totenhem je dominirao u posedu, imajući loptu u svojim nogama više od 70% vremena, ali nisu uspeli da iskoriste tu prednost. S druge strane, Arsenal je bio izuzetno efikasan, postižući golove iz kornera i kontranapada. Međutim, drugi deo doneo je drugačiju sliku, sa smanjenim posedom lopte za Postekogluov tim, ali konkretnijom završnicom.

Totenhem je pokušavao da izbegne poraz i opsedao je gol Arsenala, ali nisu uspeli da pronađu način da po treći put savladaju Raju i izbegnu poraz. I pored napora, Arsenal je uspeo da sačuva prednost i zadrži tri boda. U snimku gore možete videti sve golove.

U drugom meču, Bornmut je na svom terenu demolirao Brajton rezultatom 3:0. Marko Senesi je otvorio skor u 13. minutu pogotkom posle kornera, a Enes Unal je duplirao prednost u 52. minutu. Konačan rezultat postavio je Džastin Klajvert u 87. minutu. Bornmut se nalazi na desetom mestu tabele sa 48 bodova, dok je Brajton na 12. poziciji sa 44 boda.

Sada je na potezu Siti koji igra sa Notingemom trenutno.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading