ENGLESKI GIGANT PONOVO ZAGRIZAO ZA VLAHOVIĆA! ITALIJANI PIŠU: Dušan na izlaznim vratima Juventusa!

Autor:

Sport

21.04.2024

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I prošle godine su bili zainteresovani za njega.

ENGLESKI GIGANT PONOVO ZAGRIZAO ZA VLAHOVIĆA! ITALIJANI PIŠU: Dušan na izlaznim vratima Juventusa!

Foto: twitter.com/juventusfc

Velike promene u Juventusovom timu

Juventus se sprema za velike promene ovog leta, a glavna tema je mogući odlazak Dušana Vlahovića. Prema izvorima italijanskog "Tutosporta", Arsenal je zainteresovan za mladog srpskog napadača i spreman je da plati čak 70.000.000 evra za njegov transfer u London. Ovo bi moglo da bude značajno pojačanje za "tobdžije", koje već neko vreme traže klasičnog napadača, a Vlahović se idealno uklapa u taj profil. I prošle godine imali su isto razmišljanje, ali do dogovora nije došlo. Sada bi epilog mogao biti drugačiji.

Novi trener i novi planovi

Potencijalni dolazak novog trenera Tijaga Mote u Juventus doneo bi sa sobom i mnogo noviteta. Sa teškom finansijskom situacijom kluba, moguće je da bi Juventus mogao da iskoristi ponudu Arsenala za Vlahovića kako bi unapredio svoj tim. Spekuliše se da bi "stara dama" mogla da iskoristi ovaj transfer kako bi dovela novog napadača, poput Viktora Bonifejsa iz Bajer Leverkuzena, koji je ove sezone privukao veliku pažnju svojim igrama.


Interesovanje Arsenala za Vlahovića

Arsenal je obnovio interesovanje za Vlahovića i spreman je da uloži značajna sredstva kako bi ga doveli u svoje redove. Ovo je jasan pokazatelj koliko je Vlahović cenjen u svetu fudbala i kako se njegove igre prate širom Evrope. Za "staru damu" ovo bi moglo da bude značajna finansijska injekcija koja bi im omogućila da unaprede svoj tim na drugim pozicijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading