DUŠAN VLAHOVIĆ DOBIJA STRAŠNO POJAČANJE! Dobro poznato lice u SERIJI A stiže u Juventus!

Autor:

Sport

08.04.2024

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav bi to transfer bio.

DUŠAN VLAHOVIĆ DOBIJA STRAŠNO POJAČANJE! Dobro poznato lice u SERIJI A stiže u Juventus!

Foto: Tanjug/AP

Sergej Milinković Savić i Felipe Anderson

Italijanski novinar Fabricio Romano je preneo vest da će fudbaler Lacija, Felipe Anderson, narednog leta preći u redove  Juventusa kao slobodan igrač.

Ova vest je stigla nakon razočaravajuće sezone za Juventus, koji je na korak do potpisivanja ugovora sa brazilskim krilnim napadačem.

 

 

Ovim transferom bismo dobili priliku da vidimo izvanredno zanimljiv tandem Dušana Vlahovića i Laciovog Brazilca.

Deluje kao da našem reprezentativcu treba neko da mu  doda loptu i nahrani ga magičnim asistencijama, a Anderson je apsolutno čovek koji odgovara opisu. 

Prema rečima Fabricija Romana, usmeni dogovor između Juventusa i Felipea Andersona je već postignut, a 30-godišnji fudbaler je dobio i zvaničnu ponudu koja će uskoro biti potpisana.

Brazilac je već dobro poznato lice u Seriji A. Svoju ozbiljnu seniorsku karijeru je otpočeo u u Santosu. Posle tri sezone nastupanja u Južnoj Americi odlučuje da se otisne putem Italije, u Lacio za koji će nastupati punih pet godina. Potom bira da mu sledeća stanica bude Engleska, i to Vest Hem. U Londonu je imao svetlih i mračnih trenutaka, a čak je otišao i na pozajmicu u Porto. Na kraju je ipak shvatio da mu je u nebesko-plavom najlepše te se ponvo vraća u Lacio. 

Ipak, izgleda da je spreman da ponovo napusti klub koji sigurno već sada naziva domom.

Anderson je ove sezone odigrao 43 utakmice u svim takmičenjima, postigao tri pogotka i upisao sedam asistencija. Ovo su zanimljive statistike koje ukazuju na njegovu sposobnost da doprinese ekipi kako golovima, tako i asistencijama.

Ovo je samo jedan od mnogobrojnih transfernih spekulacija koje prate svet fudbala, a kako se sezona bliži kraju, sigurno će biti još uzbudljivih transfera i promena u timovima širom sveta. Pratite naše stranice za sve najnovije sportske informacije.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading