NASLEDIO MIHU, A SADA STIŽE U JUVENTUS: Vlahović i Kostić dobili NOVOG TRENERA? Šut-karta za Alegrija!

Autor: M. M.

Sport

07.04.2024

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski stručnjak čini čuda ove sezone u Seriji A.

NASLEDIO MIHU, A SADA STIŽE U JUVENTUS: Vlahović i Kostić dobili NOVOG TRENERA? Šut-karta za Alegrija!

Foto: Tanjug/AP

Filip Kostić i Dušan Vlahović

Tijago Mota, italijanski stručnjak južnoameričkog porekla, postaće novi trener slavnog Juventusa! Očekuje se da proslavljeni vezni fudbaler na klupu torinske "stare dame" zasedne na kraju tekuće sezone.

Foto: Tanjug/AP

Mota

On će na odgovornoj funkciji u gigantu sa severa Italije zameniti Masimilijana Alegrija, koji je ukupno osam godina iz dva mandata predvodio ekipu. Alegri je dugo osporavan od strane italijanskih medija i javnosti naklonjene Juventusu, pa će srpski reprezentativci Dušan Vlahović i Filip Kostić uskoro dobiti novog kormilara.

Foto: Tanjug/AP

Alegri

Bolonja, inače, igra sezonu iz snova. Tim sa stadiona "Renato Dalara" nalazi se na velikom četvrtom mestu italijanske Serije A, koje direktno vodi u Ligu šampiona. Zanimljivo, vest da će Mota preuzeti crno-bele iz komšiluka stiže u danu kada se crveno-plavi nisu proslavili u svom meču 31. kola. Naime, Bolonja je odigrala samo 0:0 na gostovanju Frozinoneu i propustila veliku priliku da još više pobegne petoplasiranoj Romi sa 55 bodova. Novinar "Kalčomerkata" Danijele Longo piše da su višenedeljni pregovori tehničkog direktora "stare dame" Kristijana Đuntolija i Mote bili uspešni, odnosno da su dve strane postigle usmeni dogovor.

Foto: Tanjug/AP

Mihajlović

Motin (41) ugovor sa Bolonjom ističe u julu ove godine, a na klupu je zaseo 2022. zamenivši srpskog stručnjaka Sinišu Mihajlovića, koji se u tom periodu žestoko borio s leukemijom. Nažalost, samo nekoliko meseci kasnije, popularni Miha je preminuo u 53. godini života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading