VLAHOVIĆ PUCA OD SAMOPOUZDANJA: Potrudiću se da pronađem MESTO U MUZEJU JUVENTUSA! Ambiciozan plan!

Autor: M. M.

Sport

04.04.2024

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan govorio za italijanske medije.

VLAHOVIĆ PUCA OD SAMOPOUZDANJA: Potrudiću se da pronađem MESTO U MUZEJU JUVENTUSA! Ambiciozan plan!

Foto: Tanjug/AP

Srpski napadač Dušan Vlahović jedan je od najboljih fudbalera u Italiji. Stoga, reprezentativac Srbije i bivši fudbaler Partizana puca od samopouzdanja.

Ove sezone u dresu Juventusa postigao je 15 golova, sedam manje od lidera liste strelaca Lautara Martineza.

- Transfer u Torino je bila velika promena za mene. Od prvog dana kako sam došao ovde sam se osećao kao kod kuće. Za mene, kao i za svakog fudbalera, fudbal je sve. Jedino na šta mislim, kako živim, jeste vezano za fudbal. To je jedina misao u mojoj glavi - kaže Vlahović u intervjuu tokom obilaska muzeja slavnog kluba gde je govorio njegovoj velikoj istoriji:

- Juventusov muzej je pun istorije. Možete naći dresove igrača koji su odigrali preko 300 utakmica. Ponosan sam zaista što sam deo ovog kluba i nadam se da ću i ja pronaći mesto u muzeju. Potrudiću se.

Kao najbolji momenat u crno-belom dresu Vlahović je istakao čitavo iskustvo prvog dana u italijanskom gigantu.

- Najbolji trenutak je bez ikakve dileme bio prvi dan u Juventusu kada sam postao član kluba, kada sam upoznao navijače, upravu, saigrače. Potom i prva utakmica na našem stadionu, prvi gol. Sećam se da je bilo protiv Verone. Kada sam došao u klub imao sam privilegiju da igram sa Bonućijem i Kjelinijem. Oni su mi mnogo pomogli kako bih se privikao - zaključio je sjajni Vlahović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading