ITALIJANI PRELOMILI! Kažnjen Dušan Vlahović! Poznato koliko će PAUZIRATI!

Autor:

Sport

19.03.2024

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač isključen u meču protiv Đenove.

ITALIJANI PRELOMILI! Kažnjen Dušan Vlahović! Poznato koliko će PAUZIRATI!

Foto: Starsport

Reprezentativac Srbije i napadač Juventusa, Dušan Vlahović, dobio je jednu utakmicu suspenzije nakon što je dobio dva žuta kartona u meču protiv Đenove.

Iako je trener Alegri bio ljut zbog ovog poteza, srećom, Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Italije bila je realna prema golgeteru "stare dame", koji će propustiti samo jedan duel, koliko donosi suspenzija posle druge javne opomene.

- Nema tu mnogo šta da se komentariše. Pogrešio je i klub će ga kazniti - rekao je tada Masimilijano Alegri.

Sastanak disciplinske komisije bio je u centru pažnje zbog slučaja Aćerbi, defanzivca Intera. On je optužen od strane štopera Napolija, Žuana Žesusa, da ga je uvredio na rasnoj osnovi, što je rezultiralo izbacivanjem Frančeska Aćerbija iz reprezentacije Italije.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Frančesko Aćerbi u razgovoru sa sudijom

Ipak, odluka o ovom slučaju još uvek nije doneta i prebačena je na Sportski sud Italije. Očekuje se da će konačna odluka biti saopštena u narednim danima.

Ovaj incident je izazvao veliku pažnju javnosti i postao predmet rasprave u fudbalskim krugovima, pokazujući koliko je važno reagovati na optužbe ovakve prirode.

Juventus je remizirao bez golova protiv Đenove (0:0) i pao na treće mesto tabele Serije A, pošto ga je pobedom u Veroni (3:1) pretekao Milan na drugoj poziciji.

Klub iz Torina sada ima 59 bodova, dok su roso-neri na tri poena više od bjanko-nera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading