SKANDAL ZA SKANDALOM NA BRITANSKOM DVORU: Najpoznatija slika kraljice Elizabete takođe je LAŽNA? (FOTO)

Autor:

Svet

19.03.2024

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle ove informacije do koje se stiglo detaljnom analizom, Britanci se sada pitaju ima li nešto sa dvora što je istinito, odnosno "pravo"?

SKANDAL ZA SKANDALOM NA BRITANSKOM DVORU: Najpoznatija slika kraljice Elizabete takođe je LAŽNA? (FOTO)

Foto: Tanjug/AP,Profimedia

Kraljica Elizabeta preminula je u septembru 2022. godine a sedam meseci kasnije objavljena je njena porodična slika na kojoj je okružena unucima i praunucima.

Fotografiju možete videti OVDE.

Fotografiju je tada, gle čuda napravila Kejt Midlton, ista ona princeza i supruga princa Vilijama koja se pre nekoliko dana našla u još jednom "fotošop" skandalu na dvoru.

Kejt je tada fotografisala Elizabetu a CNN je objavio danas detaljnu analizu stručnjaka koji su na slici sada našli 19 sumnjivih momenata.

Drugim rečima, oni tvrde da je ta fotografija lažna isto onoliko koliko je lažna i poslednja slika Kejt Midlton sa decom od prošle nedelje.

Palata je saopštila da je fotografiju načinila Kejt u zamku Balmoral u Škotskoj mesecima pre kraljičine smrti, ali su ispravke dovele do zabune oko toga da li je slika zapravo spojena sa različitih fotografija.

Republika

Foto: Profimedia

Kraljica Elizabeta preminula je u septembru 2022. godine

Nedoslednosti na fotografiji iz Balmorala uključuju neusklađenost kraljičine suknje i ćebeta i sofe na kojoj sedi.

Čini se da su pramenovi kose princeze Šarlote klonirani, dok je ivica ramena princa Luja zamagljena i izgleda da se preklapa sa pozadinom. Osvetljenje na nekoliko delova na fotografiji takođe ne odgovara celokupnom osvetljenju slike, prenosi Telegraf.rs.

Getty Images je u napomeni urednika naveo da je slika "digitalno poboljšana na izvoru". Kensingtonska palata je odbila danas da prokomentariše njihove navode.

"Getty Images vrši reviziju slika u ponudi i u skladu sa svojom uređivačkom politikom postavlja napomenu urednika na slike za koje je izvor sugerisao da bi mogle biti digitalno poboljšane", navodi se u saopštenju čuvene agencije.

Nove tvrdnje prate sagu o fotografiji Ketrin i njene dece za Dan majki, za koju se kaže da ju je snimio princ Vilijam, koja je takođe retuširana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading