"KRALJ OSTRVA PROTERAN SILOM... ZAMENJEN ONIM KOJI NEĆE IMATI NIKAKAV ZNAK" Isplivalo drevno Nostaradamusovo proročanstvo, šok otkriće ko će naslediti Čarlsa III

Autor:

Svet

19.03.2024

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivo je da mnogi primećuju i da je Nostradamus imao neobičnu sposobnost da predvidi sudbinu kraljevske porodice.

"KRALJ OSTRVA PROTERAN SILOM... ZAMENJEN ONIM KOJI NEĆE IMATI NIKAKAV ZNAK" Isplivalo drevno Nostaradamusovo proročanstvo, šok otkriće ko će naslediti Čarlsa III

Foto: Tanjug/AP

Dok se svi pitaju gde je Kejt Midlton i kako je kralj Čarls otkako mu je dijagnostikovan kancer, sada se pominje jedno proročanstvo koje "otkriva" ko je novi britanski kralj.

Britanski dvor suočava se trenutno sa velikim potresima. Svi se pitaju gde je Kejt Midlton, jer od nje ni traga ni glasa od decembra prošle godine, a teorije zavere se samo nižu posle montirane fotografije sa decom koju je palata objavila.

S druge strane, saopšteno je zvanično da kralj Čarls ima kancer, kao i da se oporavlja.

Ali pošto ni o njemu nema više detalja i javnost u suštini ne zna kako je tačno on, u fokus na društvenim mrežama sada je dospelo Nostaradamusovo proročanstvo za 2024. godinu u kom se pominje ko će biti novi kralj Britanije.

Samo 18 meseci od Čarlsovog krunisanja sada se pominje njegov naslednik. Po pravilu to bi trebalo da bude njegov stariji sin Vilijam, ali proročanstvo francuskog astrologa i filozofa iz 16. veka navodi da će kralj zbog bolesti kratko vladati i da će ga naslediti neko neočekivan.

Odlomak glasi: "Kralj ostrva proteran silom… Zamenjen onim koji neće imati nikakav znak kralja."

Kako navodi economictimes.com, tumačenja ove rečenice vode ka princu Hariju

Princ Hari preuzima presto, jer je on taj koji nema znak kralja, tj. on je faktički odstranjen iz porodice i sada je daleko, u Americi, piše NYPost.

Sve to se dodatno zakuvalo posle vesti da je Hari nedavno došao da vidi oca kada je saznao da je bolestan. Seo je na dugačak let da bi se sreo sa njim na samo 45 minuta i odmah se vratio na aerodrom. To je mnogima bio dovoljan dokaz da su se njih dvojica nešto važno dogovorili. A pojedini napominju i da, s druge strane, nije poznato da je Vilijam uopšte posetio oca.

Zanimljivo je da mnogi primećuju i da je Nostradamus imao neobičnu sposobnost da predvidi sudbinu kraljevske porodice. U njegovim zapsima je navodno zabeleženo da će kraljica Elizabeta II preminuti u 96. godini, što se i desilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading