"KAKAV OTAC, TAKAV SIN" Mrežama se deli brutalan odgovor Čarlsa Dajani na pitanje zašto je vara, sve podseća na Vilijama i Kejt

Autor:

Svet

14.03.2024

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceo niz događaja je podsetio i na tragičnu sudbinu princeze Dajane.

"KAKAV OTAC, TAKAV SIN" Mrežama se deli brutalan odgovor Čarlsa Dajani na pitanje zašto je vara, sve podseća na Vilijama i Kejt

Foto: YouTube/The Prince and Princess of Wales/Printscreen

Reči princeze Dajane i danas odzvanjaju, a ono što je rekla o Čarlsovoj ljubavnici, mnoge je podsetilo na trenutne spekulacije oko Kejt Midlton.

Britanska kraljevska porodica ne može da opstane bez skandala i intriga, ali niko nije očekivao da će se smerna i omiljena princeza od Velsa, Kejt Midlton, naći u centru potencijalne afere.

Nakon što je saopšteno da je Kejt imala abdominalnu operaciju, te da se neće pojavljivati do Uskrsa, jedna po jedna pretpostavka su krenule da se nižu i unose nemir u javnost.

Neki su išli toliko daleko da čak tvrde kako je Kejt u komi, drugi su ubeđeni da princ Vilijam već godinama ima ljubavnicu, ali pravu istinu niko ne zna. Najviše pogađa i to što se zvanična Palata ne oglašava, te na na taj način poštuju pravilo da u jeku skandala je najbolje ćutati.

Foto: Tanjug/AP

Princeza Dajana

Čak postoje pretpostavke i da princeza ima aferu, te se tako spominje Tomas Kingston, nedavno preminuli član šire porodice za koga kažu da je imao nešto sa Kejt.

Ceo niz događaja je podsetio i na tragičnu sudbinu princeze Dajane, njen brak sa Čarlsom koji se nije ni najmanje trudio da sakrije svoju vezu sa Kamilom Parker, a isto tako, ledi Di je često znala u iskrenim intervjuima da govori otvoreno o onome što je muči. Upravo zbog toga su je voleli mnogi, zapravo, svi osim kraljevske porodice.

U jeku trenutnog skandala na društvenim mrežama se deli stara izjava princeze Dajane u dokumentarcu "Dajana: Njenim rečima" u kom je otkrila i šta joj je Čarls rekao na pitanje zašto je vara.

- Sećam se da sam rekla mužu: "Zašto? Zašto imaš tu ženu pored sebe?". On mi je odgovorio: "Pa, odbijam da budem jedini princ od Velsa koji nikad nije imao ljubavnicu" - rekla je ledi Di.

To je podstaklo komentare "kakav otac, takav sin", pa iako nema zvaničnih dokaza o Vilijamovoj prevari, niko ne može da se ne seti Sare Rouz Čolmondeli, za koju se već godinama priča da ima aferu sa Vilijamom, a čak prema poslednjim pretpostavkama, ona je bila s njim u automobilu odmah nakon skandala sa obrađenim fotografijama Kejt za Dan majki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading