"NAŠA ENERGIJA I IDEJE SU STRUJA KOJA TEČE" Uplakani kralj Čarls uputio poruku građanima Komonvelta nakon skandala sa Kejt Midlton (VIDEO)

Autor:

Svet

13.03.2024

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegova poruka zajedništva stigla je nakon što se Kejt, princeza od Velsa, našla u centru pažnje nakon objavljivanja porodične godišnje fotografije za Dan majki.

"NAŠA ENERGIJA I IDEJE SU STRUJA KOJA TEČE" Uplakani kralj Čarls uputio poruku građanima Komonvelta nakon skandala sa Kejt Midlton (VIDEO)

Foto: YouTube/BNN Breaking/Printscreen

Kralj Čarls preneo je poruku jedinstva samo nekoliko sati nakon što su novinske agencije povukle fotografiju Kejt Midlton.

Kralj Čarls je uputio emotivnu molbu za jedinstvo samo nekoliko sati nakon skandala sa fotografijom Kejt Midlton. Naime, 75-godišnji monarh je u virtuelnom obraćanju uputio video-poruku građanima Komonvelta, u kojoj je istakao važnost zajedničkog rada.

Kralj je u svojoj poruci rekao:

- Komonvelt je kao ožičenje jedne kuće, a njeni ljudi, naša energija i naše ideje su struja koja teče kroz te žice. Zajedno i pojedinačno, osnaženi smo deljenjem perspektiva i iskustava, i nudeći i pozajmljujući bezbroj načina pomoću kojih smo se uhvatili u koštac sa izazovima našeg vremena.

Dodao je i da je raznolikost ključna snaga grupe nacija Komonvelta, te je dodao da je njenih 56 zemalja članica za njega izvor "inspiracije i ponosa".

Kralj je takođe pomenuo svoje trenutne zdravstvene bitke i dodao:

- Poslednjih nedelja sam bio najdublje dirnut vašim divno ljubaznim i promišljenim dobrim željama za moje zdravlje i, zauzvrat, mogu samo da nastavim da vam služim najbolje što mogu. Moje verovanje u naše zajedničke poduhvate i u potencijal našeg naroda ostaje isto tako sigurno i snažno kao što je bilo.

Njegova poruka zajedništva stigla je nakon što se Kejt, princeza od Velsa, našla u centru pažnje nakon objavljivanja porodične godišnje fotografije za Dan majki. Nakon povlačenja iste, ona je izdala javno izvinjenje zbog konfuzije koju je izazvala slika, za koju je priznala da je "uredila".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading