KEJT MIDLTON PONOVO USLIKANA: Stav princeze od Velsa dodatno zabrinuo javnost (FOTO)

Autor:

Svet

11.03.2024

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princ od Velsa je viđen kako danas popodne odlazi u Vestminstersku opatiju na godišnju službu Dana Komonvelta sa suprugom Kejt, koja je u kolim bila pored njega.

KEJT MIDLTON PONOVO USLIKANA: Stav princeze od Velsa dodatno zabrinuo javnost (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Kejt Midlton

Kejt Midlton, princeza od Velsa, uslikana je zajedno sa princom Vilijamom kako danas napušta zamak Vindzor.

Princ od Velsa je viđen kako danas popodne odlazi u Vestminstersku opatiju na godišnju službu Dana Komonvelta sa suprugom Kejt, koja je u kolim bila pored njega.

Međutim, kako prenosi Dejli mejl, ona neće prisustvovati istoj ceremoniji, već je krenula na privatni sastanak.

Nije poznato kuda je krenula princeza od Velsa, ali je očigledno izbegavala da pokaže lice fotografu, što je dodatno zabrinulo javnost.

Kraljica Kamila i princ Vilijam stigli su na proslavu Dana Komonvelta u odsustvu kralja Čarlsa.

Prestolonaslednik i kraljica predvode kraljevsku porodicu u Vestminsterskoj opatiji dok 75-godišnji monarh nastavlja da se oporavlja od raka.

Podsetimo, princeza od Velsa priznala je jutros da je ona uredila portret povodom Dana majki i izvinila se "za bilo kakvu zabunu" koju je to izazvalo, piše BBC. 

- Kao i mnogi fotografi amateri, povremeno eksperimentišem sa montažom. Želela sam da izrazim svoje izvinjenje zbog konfuzije koju je izazvala porodična fotografija koju smo juče podelili. Nadam se da su svi koji su slavili imali veoma srećan Majčin dan - rekla je princeza.

Kejt se oglasila nakon što je Udruženje za štampu danas povuklo prvu sliku princeze od Velsa koja je objavljena nakon njene operacije usred tvrdnji da je digitalno izmenjena. Britanska nacionalna novinska agencija saopštila je da je "tražila hitno pojašnjenje slike iz Kensingtonske palate" zbog zabrinutosti da je slika izmanipulisana.

Slika Kejt i njene dece, za koju palata kaže da ju je snimio princ Vilijam, objavljena je na društvenim mrežama.

Fotografija je juče podeljena medijima, ali su je kasnije istog dana povukle međunarodne foto agencije zbog zabrinutosti da je slika manipulisana.

Britanski novinar, Pirs Morgan, pozvao je danas Kensingtonsku palatu da što pre objavi neobrađenu fotografiju princeze od Velsa, Kejt Midlton, dodavši da će, ako to ne bude učinjeno, teorije zavere postati mnogo gore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading